Какви поличби се крият зад цветните сънища?

Хубав сън или кошмар - често не помним какво ни се е присънило, когато се събудим сутринта. Сънищата обаче имат свое тълкувание.
Какво ни вещае бъдещето, ако сънуваме в цветове? Дъгата на сън например винаги е положителен знак.
Видите ли в съня си дъга, в живота си ще се радвате на благополучие. Ще спечелите пари, които ще похарчите разумно. А ако сънувате двойна дъга - двойно ще бъде и щастието по пътя ви.

Белият цвят в сънищата ни също е радост. Той символизира добро здраве, дълголетие, успех във всяка посока, в която поемете. Белият цвят олицетворява всичко хубаво, за което може да мечтаем - споделена любов, скъпи спомени, победи.
Жълтото е цветът на творческите личности. Но ако на сън видите много вещи в този цвят, това е знак, че няма да получите мечтаната работа, но ще имате шанс да развиете творческия си потенциал.
Ако боядисвате нещо в жълто, ще ви споходи свежа идея, която обаче не трябва да споделяте, за да не ви я отмъкне някой. Жълтите предмети в съня са още символ на неприятности. Жълтото е цветът на измамата, депресията и предателството.
Оранжевите сънища са предупреждение, че промените, които сте предприели, може да отнемат повече от планираното време, ще ви е необходимо търпение. Този цвят е знак за бавно, но сигурно развитие на нещата. Оранжевото всъщност е цветът на приятелството, знак, че сте общителна личност с много приятели.
Червеното на сън е символ на предстоящи бурни емоции и драматични разкрития. Това е цвят на искреност и страст. Червено цвете насън например е знак, че ще изживеете гореща секс авантюра. Да ви се присъни този цвят, означава истина.

Ако сънувате в розово, това показва, че се чувствате щастлив и нямате тревоги. Розовите сънища символизират радостта, любовта, добротата, нежността.
Зеленото е цветът на хармонията, уюта и дома. Ако сънувате в зелено, ви очакват хубави изживявания и щастливи емоции. Тъмнозеленото показва, че ще се впуснете в интересен експеримент, а по-светлозеленото е знак за нови начинания и пътешествия. Ако в съня си ходите по зелена трева, пътят, по който сте поели е правилен и ви очаква успех.
Ако често сънувате в синьо, това означава, че искате да отлетите надалеч и да започнете живота си от начало. Това е цветът на мъдростта, честността и лоялността, свързва се с вечността и оптимизма.
Присъни ли ви се син зюмбюл, очаквайте новини, които положително ще променят живота ви. Синята птица е символ за промяна, но дали за добро или лошо, ще трябва да изчакате времето да покаже. Синьото небе в съня ви е знак, че ще имате възможност да осъществите мечтите си.
Лилавото е цветът на кралете и властта. Сънищата в този цвят са знак, че сте самовлюбени и високомерни, склонни сте да се отнасяте пренебрежително. Лилавите сънища ви показват да помислите за ново професионално поприще.
Ако сънувате лилави дрехи, ще трябва да изпитате верността на приятелите си. Лилавите цветя пък са знак, че някой се интересува от вас.

Сънищата, оцветени в кафяво, ни обещават спокоен семеен живот. Кафявото е символ на разума и практичността, но и на домашния уют.
Черните краски в съня са силно предупреждение за надвиснала опасност. Трябва да сте внимателни и готови да понесете нещастието. Но и тези мрачно оцветени сънища крият оптимизъм. Ако към края си черните сънища просветляват, означава, че ще се освободите от бреме, което ви тежи в реалността.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини