Стамен Белчев: Доволен съм от 2019 -та година

Арда Кърджали приключи 2019-та година на осмо място във временното класиране в Ефбет лига, с 28 точки в актива си, след изиграни 20 кръга от първенството. Старши треньорът на Арда Стамен Белчев е доволен от играта на своите футболисти през 2019 -та, въпреки някои пречки с които трябва да се справят.
 

"Изпращаме една добра година за Арда, а в частност за Ефбет-лигата, да, доволен съм с оглед на това, че първо закъсняхме лятото със селекцията. Много късно бяха привлечени футболистите, които играят сега. Другото, което е важно е, че почти всички мачове играхме на неутрален терен, не играхме в Кърджали. Имаше моменти, в които показахме и слабости, но вярвайте ми, но много трудно се гради отбор в движение. Мисля, че момчетата през по-голямата част от първенството до момента показаха характер и професионализъм както в тренировъчния процес, така и на официалните мачове", коментира отиващата си 2019-та година Стамен Белчев, старши треньор на Арда.

Припомняме, че зимната подготовка на футболистите от Арда ще бъде на два етапа. Първият лагер започва на осми януари в Момчилград, като най-вероятната контрола ще бъде с Ботев Гълъбово, след което възпитаниците на Стамен Белчев заминават за турския курорт Анталия. Там са предвидени още 5 приятелски мача.

https://www.bnr.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    X-
    X-мен
    0 0
    18:34, 1 яну 2020
    Браво на Стамен Белчев
Последни новини