Фолклорни изпълнители с благотворителен концерт в подкрепа на свой колега

Плеяда любими на публиката изпълнители на народната музика, песни и танци ще се съберат на една сцена, за да помогнат на свой колега музикант.

Със своята музика публиката в Димитровград ще зарадват Пепи Христозова, Ваня Вълкова, Таня Маринова, Росица Пейчева, Здравко Мандаджиев, Деан Митев, Николай Славев, Полина Стефанова, Наско Ментата и Злати Илиева.

Музикантите от оркестър Фолк палитра, гр. Първомай, с ръководител Петър Войников и солистки Гинка Иванова и Таня Христозова, също ще се включат в благотворителното събитие. Те ще излязат с колегите си от Николай Славеев бенд. За да украсят музиката и сцената с танците, ще се присъединят и чудесните танцьори от танцова формация “Пловдивъ”.

От 3 години Любен Любенов е в списъкът на пациенти, чакащи бъбречна трансплантация. През този период той посещава 3 пъти седмично центъра по хемодиализа в Хасково. Донор все още няма и с всеки ден той се отдалечава от вероятността да бъде трансплантиран.

Общото му състояние се влошава, шансът за живот на Любчо става все по-нищожен, казва колежката му Гинка Иванова.

За лечение и трансплантация в чужбина средствата са недостатъчни. Затова с молба за помощ към неговите съграждани и почитатели се обръщат семейство му и приятели. Те канят всички любители на творчеството им и на народната музика на Благотворителен концерт, който ще се състои на 2 декември от 18:30 в спортна зала “Младост” – Димитровград . Входът е 10 лв. Резервации можете да направите на тел. 0877666262. Билети ще се продават на касите на театър „Апостол Карамитев“, в книжарница „Знание“ - Димитровград, както и на касите в залата в деня на концерта.

Желаещите могат да помогнат и на банкова сметка

Банка ДСК-ЕАД

IBAN: BG16STSA 9300 0026 3398 61

Любен Костов Любенов

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини