Заради несъобразена скорост: три катастрофи, мъж е с опасност за живота

Несъобразена по мокър път скорост е довела до пътно произшествие вчера, съобщават от областната дирекция на МВР.

 В 16,45 часа на спешния телефон е получен сигнал, че на пътя между селата Ябълково-Крум е самокатастрофирал лек автомобил „Форд“, шофиран от 52-годишна димитровградчанка. Жената е шофирала с несъобразена с пътните условия скорост и на десен завой е загубила управлението. Блъснала се е в дърво и се е преобърнала на платното. От удара е с фрактура на срамната кост, настанена за наблюдение в МБАЛ-Димитровград. Съставен е акт.

Същата причина е довела и до катастрофа пътя с.Иваново - Харманли. 59-годишна водачка на „Фолксваген“ вследствие от скоростта е излязла в дясно от платното и се е ударила в скат, при което колата се е преобърнала. От удара, жената е с комоцио в хасковската болница. В инцидента са пострадали и возещите се в автомобила пътници. Мъж на 59г – със спукана феморална кост на ляво коляно и 7-годишно момче – с комоцио, прегледани и освободени за домашно лечение. Отпочнато е досъдебно производство.

Серията от пътни инциденти продължила и на пътя между Гълъбово и Симеоновград. Отново причина е несъобразената с мократа настилка скорост. 72-годишен любимчанин управлявал лек автомобил „Опел“ и на десен завой е загубил контрол над возилото, поради което се е блъснал в крайпътна канавка. От удара водачът е с фрактура на два шийни прешлена и парализа на четирите крайника, прегледан в МБАЛ Хасково,  с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини