Концертът Веселина Бабаджанкова и приятели е голямата изненада на сезона!

Идва! Идва! Идва!

Концертът Веселина Бабаджанкова и приятели е голямата изненада на сезона!

В предизборните страсти заявяваме: Няма да я избираме! Тя отдавна е избрана от стотици хиляди публика от няколко поколения. Едни изкути, втори отгледа, трети я цитират! Трябва да си я пазим, защото без нея кой ще е лепилото на зевзеците в Родопите?!

Идва КОНЦЕРТЪТ!

Веселина си е поканила една мъничка част от многото си приятели и колеги. Те са представителна извадка на любимците й, защото ако изкара всички на сцената, ще й трябват три събора на Рожен на три сцени и да спре осветлението в Родопите, за да има за прожекторите.

И така, на 18 ноември т.г., от 18 часа, голямата зала на Родопски драматичен театър в Смолян ще посрещне:

Росица Пейчева, Нелина, Валя Балканска и Петър Янев, трио „Шемет“(обещаха да изиграят лебедите), трио „Родопски извор“, Юлия Кичукова, Димитър Керемедчиев, Фидан Меров, Десислава Минчева, Иван Пичуров.

Естествено водещ ще е Веселина Бабаджанкова! Тя си е поканила за втори водещ не кой да е, а самият Иван Динев–Устата! За да докажат двамата, че устата са важни, дори и ногите да не държат!

Концертът е благотворителен. Целта е докторите да ни помогнат за ногите на Веселина, та да я държат още дълго по сцените на Родопите!

Режисьор на събитието е известната писателка Мона Чобан.

Концертът се осъществява с помощта на община Смолян, Принта КОМ и фенове на Веселина!

Адин чиляк да сме разшенили – на Господ сме угодили!, казва Бабаджанкова.

Билетите започват да се продават СЕГА!

Заявка за повече билети може да направите в онлайн събитието: КОНЦЕРТЪТ НА ВЕСЕЛИНА във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/775480252885894/

Вечер и до среднощ билети ще може да купите в механа „Конака“ в кв. Райково. В останалото време през всички обществени затворени пространства в града ще минат наши агенти да ви предложат: Ялате и вие!

Повече подробности от къде можете да си купите билети очаквайте в събитието във Фейсбук: КОНЦЕРТЪТ НА ВЕСЕЛИНА- https://www.facebook.com/events/775480252885894/

 

Коментари в сайта

Последни новини