Мерцедес и Алфа катастрофираха до автогарата, водачите спорят за предимство

    Два леки автомобила катастрофираха до хасковската автогара. Инцидентът стана около 16 часа днес.

    Ударът е станал между Мерцедес, движещ се по булевард "Съединение" и Алфа, движеща се по булевард "Стефан Стамболов". При сблъсъка няма пострадали хора, но са нанесени материални щети по колите. По-смачкана беше предницата на италианския автомобил.

    И двамата водачи от Хасково твърдяха, че са навлезли в кръстовището на зелен сигнал на светофара. Те спориха за вина и изчакваха да пристигнат служители на "Пътна полиция", които да изяснят причината за катастрофата.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (25)

    • 1
      Ка
      Катаджиев
      38 -7
      17:16, 21 окт 2019
      Този , който се движеше в посока към Кауфланд беше на зелено. Другият тръгна от към военна болница на червено. Пред очите ми стана.
      • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 2
      По
      Полицай
      19 -4
      18:26, 21 окт 2019
      Катаджиев,като си очевидец на ПТП,отиди до ПП Хасково (КАТ - Хасково) и дай показание за даденият случай,но май те е страх,че ще те впишат в АУАН ( Акт за Установяване на Административно Нарушение) като свидетел,и ще те разкарват до районен съд Хасково доста пъти.
      Бъди праведен гражданин,стани свидетел,ходи по мъките!
      • Гр
        Гражданин
        24 0
        22:19, 21 окт 2019
        Има камери,затова не е нужно да се дава показания.
      • И по добре да не дава показания, че за лъжесвидетестване също си имаме наказание
    • 3
      Ма
      мастикаджия
      14 -3
      18:33, 21 окт 2019
      Не се ли сбиха ? Язък !
      • Ма
        мастикаджия
        19 -2
        18:35, 21 окт 2019
        Алфата е замязала на бета...............
    • 4
      Ба
      Бай Бастун
      15 -8
      18:48, 21 окт 2019
      Така е като се мислят за боговете на пътя. Два броя кауни
    • 5
      Пе
      перукан
      6 -7
      18:58, 21 окт 2019
      Без да ги бмчях видял по марките на колите ги определям като ГАЗАРИ
      • Да
        Даскал Ботьо
        6 0
        20:21, 21 окт 2019
        Пише се *** , а не газ
    • 6
      Ма
      Манчо
      46 -3
      19:48, 21 окт 2019
      Шофьорът на алфата е от махалата,и взе книжка преди няколко седмици.Баща му който едвам завърши 8 клас в момента на катастрофата най-вероятно го е учил,защото беше до него.Обаче внимавайте,защото те имат само права,А не и задължението да пропуснат шофьора с предимство.те са научени,че имат права даже и да минават на червено с предимство.за 30 години"демокрация" те наистина го мислят това.
      .
    • 7
      Ха
      Хасково богове
      29 -2
      20:12, 21 окт 2019
      Като чета колко негативни коментари има от страна на алфата значи преди два месеца ми се случи да ми отнемат предимството.. Аз съм човек който никога не тръгва на червен или на жълт светлинен сигнал защото да поясня след като светне жълта светлина знам че и за другия сигналът е същ и всеки бърза да мине 3,2,1 и газззз винаги изчаквам като стане зелен сигналът изчаквам 1-2 секунди тъй че да си дойда на думата по този участък никой незнае кой е с предимство за това там трябва да има кръгово та така тръгнах си аз на зелена светлина и отсреща една засилена кака профуча може би със 60-70км в час ако не бях натиснал спирачката ще ше да ме отнесе към Кауфланд и от там в моргата за това нека да спазват тези сигнали знаци скорост и най вече "МИГАЧИ" тъй като в Хасково сигурно не знаят че мигача не хаби ток в Хасково с Тея Мерцедеси Бмв-та по улиците не се мислете за богове на пътя след като излезете на магистралата карате със 20км в час
      • Бу
        Будала
        6 0
        20:23, 21 окт 2019
        Нямам мнение
    • 8
      То
      Тоя с мерцедеса
      10 0
      22:07, 21 окт 2019
      По принцип не трябваше да тръгвам докато не се изчисти кръстовището. Ама един нахалник с бус се беше разсеял, защото говореше по телефона и мина на червно, запушвайки и двете ленти пред мене, а и нали до Гален заради пешеходния сфетофар стават задръствания, реших да мина зад буса и там срещнах колегата републиканец. Реално буса ми скри видимостта, пък и не предполагах, че ще има закъснял кола да минава. Катастрофата стана в лентите за нсрещно движение. т. е. по- близко до Хр. Смирненски отколкото до капитан Петко. Как е искал да мине не знам. Полицаите ходиха до общината и гледаха камерите там. Тръгнал съм бил на червено. Ще ида и аз да ги видя. Преди да обмисля от къде да заобиколя буса погледнах каунтдауна и той беше на -1. За 2 секунди как съм направил не знам. Ударът беше с не пове
    • 9
      Бм
      БМВ
      4 -5
      22:10, 21 окт 2019
      В крайна сметка какво разбрахме ?! Пак БМВ то е виновно ...аман от ръбове които дават оценка въз основа автомобил . Не стана ли ясно вече ,че както с Порше така и с Москвич като си некадърен и нагъл, и Мазерати да си купиш и с Лада да си все тая ...
      Един съвет : спрете да гледате в канчето на другия и се концентрирайте върху личността и уменията не в средствата !
    • 10
      То
      Тоя с мерцедеса
      22 -1
      22:13, 21 окт 2019
      ..че от 10 км в час обща скорост. На мерцедеса му се счупи фара и одраска боята. Алфата се доразпадна. Ще му я изплатят застрхователите с печалба. Че имам вина имам ама не на 100%. Единственото, за което съжалявам в случая е, че оставих ******ите и катаджиите твърде дълго насаме. Затова и ще ида в общината да видя дали наистина съм се ударил на червено. Преди избори "масовите" избиратели са винаги прави.
    • 11
      Пр
      Президента
      15 0
      22:44, 21 окт 2019
      Тия от махалата като пуснат тия бангиии в колата няма братче табели няма братче светофари.....Дава се яко джобки на някакви бракми дето се разпадат,очилата Gucci кючека джамовете и кой като нас
      Човек да го е страх да си купи хубава кола и да кара от такива помияри....
      Повръща ми се направо..........!!!!!!!!!
    • 12
      Ма
      Манчо до тоя с мерцедеса
      8 -1
      23:04, 21 окт 2019
      Колега,алфата е минала на червено а не ти.набий си го в главата.това ,че някой ти казал за нещо видяно на камери е несериозно.записа на камера не е доказателство ако не е иззета по нпк.хвани си адвокат за 50 до 150 лв. Да обжалва и ще остане махалата срещу твоята дума.ако няма други свидетели на птп ще остане това.дръж си на твърдението за зелен светофар и забрави за камерата.тя не е доказателство.и пак ти казвам АДВОКАТ.
      • То
        Тоя с Мрецедеса
        7 0
        00:20, 22 окт 2019
        Съгласен ама все още вярвам в спрведливостта. Алфата 100% е минала на червено въпросът е дали аз съм я ударил на мое зелено, зашото има 3 секунди буфер. Това искам да видя на камерите на общината. За мене си. Ако съм виновен, виновен съм. Все пак като съм я вземал тая книжка пишеше, че не зависимо от цвета на светофара се чака да се изпразни кръстовището, а аз тръгнах да заобикалям буса, който ми препречваше пътя и ми скиваше обзора.
      • Ре
        Реалист
        5 0
        01:02, 22 окт 2019
        Купи си един видеорегистратор за 20-30 лв.
        Винаги ще можеш да провериш какво се е случило...
        Записът от видеокамера е доказателство и съдът го приема за такова, още повече, че отчита времето минути и секунди...
    • 13
      Ер
      еро
      12 0
      23:16, 21 окт 2019
      Тоя с алфата има яке с лого и надписи на даймлер-бенц -мерцедес! Най-накрая му излезе късмета да се барне и прегърне с истински мерцедес за фото и сеир!
    • 14
      To
      Tonich
      9 0
      08:34, 22 окт 2019
      Тоя от махалата има ли образование ? И как е взел книжка ?
      Защото много такива идват при мен, но не могат да се подпишат....
      • То
        Тоя с мерцедеса
        1 0
        15:48, 22 окт 2019
        Като става въпрос за обезщетение по полица да видиш как пише 😉
    • 15
      Ма
      Манчо до реалист
      3 0
      11:02, 22 окт 2019
      И моя телефон снима с мин.и секунди и имам записи но не мога да осъдя никого защото искат и други доказателства(свидетели,вещи и т.н.И най-важното,записът става доказателство ако е иззет с протокол по реда на наказателно процесуалният кодекс.иначе е като записите в моя телефон.затова казвам ,че ако няма други свидетели на птп-то които са вписани в акта остава дума срещу дума.сигурен съ че ако се стигне до съд въпросът ще е А къде е записа,и защо не е иззет като доказателство
    • 16
      То
      Тоя с мерцедеса
      0 0
      16:18, 22 окт 2019
      Видях записа на камерите. Катастрофата става на едновременно светещи червено и жълто. За 1 секунда съм виновен.
    Последни новини