Заловиха поредният шофьор без книжка, откриха починала жена в апартамента й

Шофьор без книжка е бил засечен от крумовградски полицаи да управлява лек автомобил „Мерцедес“ в града. 53-годишният водач бил проверен около 18 часа на 8 октомври и станало ясно, че е в срок на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на СУМПС. Група „Охранителна полиция“ в РУ-Крумовград продължава работата по заведения заявителски материал.

Мотоциклет, обявен за международно издирване, бил представен за регистрация в пункта на сектор „Пътна полиция“ от 33-годишен жител на областта. Административната услуга била поискана вчера около 11,30 часа. При направена справка станало ясно, че моторното превозно средство е обявено за международно издирване от властите в Гърция. По случая е заведена преписка и работата продължава сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в Областната дирекция.

Около 68 куб. м немаркирани борови дървета били незаконно отсечени в землището на село Вълкович. По случая в РУ-Джебел е започната проверка за престъпление по чл.235, ал.1 от Наказателния кодекс и се издирва извършителят на деянието.

 Късо съединение в електрическо табло причинило пожар в къща в село Токачка тази нощ около 2 часа. Екип на пожарната служба в Крумовград загасил огъня, който унищожил таблото и дърва за огрев.

Екип на пожарната служба в Кърджали проникнал през тераса на апартамент в кв.“Възрожденци“ в областния град вчера около 13 часа след подаден сигнал, че има вероятност обитателката на жилището да е пострадала. 61-годишна жена била намерена починала в една от стаите.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини