126 автомобила провериха за час и половина полицаите от Момчилград, валят глоби

126 моторни превозни средства и 147 лица са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Момчилград вчера от 15,30 часа до 17 часа с цел ограничаване на рисковите фактори за тежки пътни произшествия, контрол на водачите за правоспособност, употреба на алкохол и упойващи вещества. Констатираните нарушения на ЗДвП са 19, за които са съставени 4 акта и 15 фиша.

 Фургон в района на Крайно село горял снощи около 20,30 часа. Два екипа на службата в Кърджали били изпратени незабавно на мястото на произшествието за потушаване на огъня. Изгорели: фургон, паянтова постройка, мебели, бяла и черна техника, 20 пчелни кошера. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед. Причините за пожара са в процес на установяване. Образувано е досъдебно производство

Проверка за неиздължени издръжки е започната в РУ-Ардино с постановление на прокуратурата. 37-годишен жител на Падина не е изплатил месечни вноски на обща стойност 2250 лв. на детето си. Група „Охранителна полиция“ в управлението продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини