18-годишен - пиян и без книжка краде кола и я блъска

На 16.09.2019 г. в РУ-Смолян е получена жалба от 40-годишна жена от Смолян, че около 01.00 ч. на 16.09.2019 г. е откраднат лекия й автомобил "Ауди А4", паркиран пред заведение на ул."Пазарска" в града. Десет минути по-късно аудито е открито на ул."Стою Шишков" след претърпяно ПТП, заради висока скорост на 18-годишния шофьор Н.Б. от рудоземското село Чепинци.

Проверката установила още, че момчето се качило зад волана след употреба на алкохол - 1.42 промила, било неправоспособно, и губейки контрол над автомобила, се блъска в бетонно стълбище и се преобръща на платното за движение.

В следствие на катастрофата, водачът е с хематом и контузна рана на главата, нараняване на лявото ухо и охлузване на лява ръка. Оказана му е медицинска помощ в МБАЛ-Смолян и е назначено домашно лечение. Автомобилът е с деформации по цялото купе, щетите са в процес на изясняване Местопроизшествието е посетено от дежурни оперативни групи при ОДМВР, РУ- Смолян и екип на сектор „Пътна полиция“ и по случая са образувани две бързи производства.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини