Финалист на "Америкън айдъл" може да стане солист на групата "Куин"

Легендарната британска група "Куин" ще покани финалиста на телевизионното шоу "Америкън айдъл" (американското издание на "Мюзик Айдъл") Адам Ламбърт за солист на състава.

В интервю за сп. "Ролинг стоун" китаристът Брайън Мей казва, че той и барабанистът на състава Роджър Тейлър биха искали сериозно да обсъдят тази възможност с 27-годишния Ламбърт от Сан Диего, Калифорния.

"Америкън айдъл" е най-популярното телевизионно шоу в САЩ. Експерти отбелязват приликата между бившия фронтмен на "Куин", покойния Фреди Меркюри и Адам Ламбърт, който се класира втори на 8-ото издание на шоуто. Да припомним, че неотдавна британският певец Пол Роджърс заяви в интервю за телевизионния канал VH1, че прекратява сътрудничеството си с легендарната група "Куин". Думите на Роджърс бяха качени на официалния сайт на китариста на групата Брайън Мей.

"Ние изнесохме световно турне, сред това имахме турне в Европа и Азия, в Източна Европа, издадохме студиен албум, мисля, че е време да спрем. Възможно е от време на време да изнасяме благотворителни концерти" - каза Пол Роджърс.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини