Шер се завръща – с парфюм

Шер се завръща с уникална изненада за своите фенове. Иконата на поп музиката си партнира с компанията „Scent Beauty“ за създаването на парфюм. 

Певицата иска да пусне на пазара по-специален аромат, който да бъде „genderless“ или казано на български – да пасва както на мъже, така и на жени. 

„Той е много трогателен. От него ти се иска да се прегърнеш. Извървях дълъг път, откакто за първи път създадох парфюм и затова вярвам, че този е унисекс. Направих го за хора, които обичат парфюми или просто искат да миришат добре, такива, които го чувстват като частичка от личността“, коментира Шер пред изданието WWD.

Певицата и нейните съдружници са работили по парфюма в продължение на четири години. В него има нотки на ванилия и жасмин, като Шер няколко пъти е поискала промени, за да може ароматът да стане перфектен за всеки вкус. 

По-рано тази година известен бранд обяви, че ще прави шалове, създадени от Шер. 

На 20 май американската поп певица и актриса навърши 73 години. Тя значително намали участията си през годините, но въпреки всичко не желае все още да слиза от сцената. 

Шер е носителка на наградите „Оскар“, „Грами“, „Тони“, „Еми“, БАФТА, има „Златен глобус“, а също и звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини