Зловещи кадри: Призрак отваря прозореца на спалнята (видео)

Андрю Уорд твърди, че къщата му  в Кеймбриджшир е обитавана от призрак и казва, че има кадри, които го докават.

Андрю живее в 400-годишна къща в Мелбърн, Англия. Той заснел необяснимия момент, в който духът отваря прозореца на спалнята му. Смята, че видеото потвърждава твърденията му, че имотът наистина е обитаван от духове, след повече от 30 години слухове от предишните обитатели и дори смърт в имота.

В зловещите кадри се вижда, че резето само се вдига, задържа се вдинато и плавно пада надолу, преди прозорецът да се отвори сам. Двете нощи, преди да се е случи това, нямало нищо, но Андрю бил сигурен, че някоя вечер просто ще има късмет.

Андрю проверява всяка нощ прозорците. Винаги ги затваря, но някои нощи се събужда и те са широко отворени.

"Понякога щорите се вдигат. Всичко е малко странно, защо се случва. Трябва да е призрак, защото нямам друго обяснение какво е това."

"Спомням си, че се събудих една сутрин миналата седмица, когато ми стана студено и прозорецът беше отворен, макар да го бях затворил."

"Винаги разбирам, когато е бил призракът, веднага щом се събудя, защото е много студено и просто знам, че това е резултат от отворения прозорец."

В крайна сметка Андрю инсталирал камера пред прозореца и така заснел как той се отваря сам.

Приятели на Андрю, които видели видеото, го питали как все още може да спи в къщата, а един дори го посъветвал да сложи разпятие на стената.

Андрю казва: "Живеем до една стара църква в тази част на Мелбърн - това е много добре позната къща и в цялата област има доста призрачно присъствие. Имотът е наш от 80-те години на миналия век и сме имали наематели, които казваха, че е толкова призрачно, че не могат да живеят там."

Не само Андрю усещал, че наблизо витае свръхестественото. Той казва пред News, че котката му отказва да се качи на горния етаж и когато брат му остава там, често усеща миризмата на тост, въпреки че в къщата няма никой друг. Андрю е убеден, че това място е обитавано от духове.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини