Симеонов: Някой живее в Драгалевци на 1,5 дка, а не го е декларирал

Някой живее в кв. Драгалевци, в имот декар и половина с перфектно обзавеждане, а не го е вписал в декларацията. Новото индиректно обвинение към министъра на туризма Николина Ангелкова отправи бившият вицепремиер Валери Симеонов, лидер на НФСБ, който преди дни я обвини за покупката на апартамент на занижени цени. Апартаментът се оказа в "Овча купел" и купен на етап груб строеж за 75 хил. лева, а Ангелкова обяви, че той е купен от родителите ѝ през 2008 г., когато тя не е била в политиката и увери, че може да докаже произхода на парите.

 

Днес, отново без да спомене името ѝ, той заяви: "В чужд имот ли живее, под наем ли живее – това трябва да се декларира, а в декларацията го няма“.

Ангелкова отговори веднага на обвинението.

Тя заявява, че имотът е купен в края на 2018 г., тоест няма как да фигурира в последната ѝ декларация, която обхваща календарната 2017 г., и че предстои да го декларира. Срокът за декларациите за 2018 г. е 15 май 2019 г.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    До
    дон христозо мафиозо
    2 0
    16:19, 5 апр 2019
    Май ще се окаже че Николинка Ангелковае чиста като девица --всичко и е наред нищо не е барнала ГОРКАТА Нека църквата да я признае за СВЕТИЦА
Последни новини