Народното събрание прие оставката на Цветанов

Народното събрание прие оставката на Цветан Цветанов като народен представител. 121 депутати гласуваха "за", 7 - "против", а 3 - "въздържал се". 

По този начин Цветанов се оттегли и като председател на парламентарната група на ГЕРБ и председател на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред.

След като оставката му бе приета, Цветанов проведе среща с лидера на НФСБ Валери Симеонов в една от стаите на ПГ на ГЕРБ в Народното събрание. "В близките дни ще се покаже дали парламентът ще работи трудно без Цветан Цветанов", коментира Симеонов след срещата. Той още допълни, че двамата са провели личен разговор, и отказа да коментира пред медиите.

Вчера стана ясно, че начело на групата ще застане досегашният председател на парламентарната комисия по здравни въпроси Даниела Дариткова.

Депутатското място на Цветанов пък ще бъде поето от 27-годишният състезател по мотокрос Георги Недев, който е общински съветник във Велико Търново и е завършил завършил педагогика на обучението по физкултура и магистратура по публична администрация във Великотърновския университет.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини