Предизвикателство с целувка застигна Прея по време на интервю

Май защитниците на женските права губят от сучая с Джени Суши. Поне в България щастливата ѝ усмивка след целувката на шампиона не може да предизвика съчувствие и не е в полза на феминистките идеи.

На заден план заради скандала на г-ца Суши остават безспорните успехи на Кубрат и Тервел. Техните победи са в сянката на нейните претенци (на фона на щастливата усмивка и голите ѝ предизвикателни снимки). Дамата нае топ адвокатка по правата на жените, известна с това, че води само дела на/срещу известни личности. делото може да бъде само граждански, защото няма деяние, което да занимава органите на реда. Прогнозираният изход от казуса с Кобрата би могел да бъде в най-лошия случай извънсъдебно споразумение. Сума пари, която едва ли някой някога ще узнае колко са. Това в най-лошия случай. И засега Кобрата е временно лишен от лиценз в Калифорния, окончателното решение на комисията ще стане ясно на 14 май.

А българска репортерка прие "предизвикателството с целувката". Деси от екипа на Гала завърши интервюто си с Прея с внезапна целувка. 

Прея издава нов албум и е в отлична форма. Репортерката опита да измъкне някои лични рецепти на изпълнителката за стила ѝ на обличане, отношенията в любовта и баланса с егото. Накрая я целуна и това беше очевидно радостна изненада.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини