Китайка се лекува от рак с живи ларви

Китайка прибягна до традиционна медицина и изяде живи ларви, за да се излекува от рак на белия дроб, пише Daily Mail,

Инцидентът е станал в китайския град Си'ан. През 2016 г. в левия бял дроб на пациентката бил открит злокачествен тумор, а през следващите три години жената се борела без успех с болестта. Отчаяната китайка прибягнала до народна медицина, според която изяждането на живи ларви гарантирало бързо възстановяване.

След като изкарала един месец на това нестандартно самолечение, жената отишла в болницата с остри болки в гърдите и стомаха. Спазмите я държали в „агония“ през последните две седмици и не можела да спи. Пациентката била незабавно хоспитализирана и ѝ направили гастроскопия.

По време на медицинския преглед лекарите били ужасени да открият, че стомахът на жената е пълен с червеи. Предписали ѝ антихелминтни лекарства и болката спряла. Лекарите предупреждават, че традиционната медицина е опасна за живота на пациента и силно се препоръчва да се избягва самолечението.

Наскоро жена от китайския град Ченжоу, провинция Хунан, попадна в болницата след като си преля система с плодов сок. 51-годишната любителка на алтернативната медицина решила си влее смес от повече от 20 различни плода. Лекарите установиха, че интравенозната инфузия е причинила увреждане на черния дроб, бъбреците и сърцето на жената.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини