Ердоган издаде смъртната ми присъда, обяви изтезаваният край Свиленград турски гражданин

Президентът на Турция Реджеп Ердоган издаде смъртната ми присъда. Това заяви отвлеченият и държан в плен турски гражданин в Свиленград, съобщава bTV.
 
Преди дни Окръжната прокуратура в Хасково разкри информация, че инцидентът е станал на 22 декември в Свиленград. 60-годишният Ш.Б., който живеел от близо година и половина в България, бил отвлечен от двама души заради 3000 евро. Те го откарали в къща в свиленградско село. Към държания в плен мъж било проявено и насилие.
60-годишният журналист Шюкрю Бенли използва страницата си във "Фейсбук", за да напише преживяното от него.
 
"Присъдата ми е била издадена! В нощта на изтезанията стрелецът, който извърши нечовешкото насилие върху мен, се изпусна и каза "президентът издаде смъртната ти присъда". Но трябваше да знаят, че само аз мога да си издам подобна присъда. Смятаха, че заради изтезанията и заплахата за смърт няма да отида в полицията. Нямат идея кого имат за противник. Имената на извършителите и онези, които подстрекават убийството, са в ръцете на полицията. Оставям на вас скъпи приятели и близки изводите от случилото се. Останете с добро", написа той.
Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини