Хали Бери подготвя римейк на „Бумеранг“

Преди 26 години тя направи своя голям пробив като партньорка на Еди Мърфи в култовата романтична комедия „Бумеранг“. Сега Хали Бери се готви да се завърне отново към емблематичния за нея филм, който ще бъде пренесен на малкия екран. Нейна партньорка в това начинание е звездата от „Играч първи, приготви се“ Лена Уейт.

Бери ще бъде изпълнителен продуцент на сериала от 10 епизода, подготвян от BET Networks и Paramount Television. Премиерата му ще се състои през 2019 г. Носителката на „Оскар“ споделя, че няма търпение да пренесе популярния филм на малкия екран, в партньорство с талантливата Уейт, която е също популярен продуцент и сценарист.

„Това няма да бъде опит да разкажем наново познатия сюжет, а по-скоро да го продължим“, споделя Уейт. „Няма смисъл да правим римейк на такава класика. Искаме да направим нещо свежо и ново, което да допадне на новото поколение“, допълва тя.

„Бумеранг“, в който участваше още Робин Гивънс, се превръща в един от касовите хитове през лятото на 1992 г. В него е и първата голяма роля на Бери, чиято героиня успява да укроти непоправимия сваляч Маркъс Греъм, изигран от Мърфи. Сериалът „Бумеранг 2.0“ ще бъде фокусиран върху техните деца.

Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини