Пациент потроши Спешното в болницата в Перник

Агресивен пациент изпотроши един от кабинетите на спешното отделение в Перник. При нападението, което е станало в събота, няма пострадали хора.

Мъжът постъпил в отделението след побой. По-късно се върнал и поискал описаните след прегледа му наранявания да бъдат променени. Отказът на служителите провокирал агресията на пациента. Мъжът обърнал кушетка, счупил прозорец и няколко шишета с разтвори за вливане.

В този момент в кабинета са били медицинска сестра и санитарка, които успели да излязат от кабинета и да позвънят на полицията. Агресивният мъж е задържан за 24 часа, съобщава бТВ. Срещу него е образувано досъдебно производство за нанесените щети, потвърдиха от пресцентъра на МВР.

Снимки от изпотрошеното отделение бяха публикувани във Facebook групата „Медици БГ“. „Поредната вандалщина. Благодаря за светкавичната помощ на двете патрулки от млади момчета от РПУ Перник! Благодарение на тях няма пострадал персонал“, пише Мая Алексова.

мая alexova

Поредната вандалщина.Благодаря за светкавичната помощ на двете патрулки от млади момчета от РПУ Перник!Благодарение на тях няма пострадал персонал.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини