Секс услугите стигнаха €3000 на седмица. Преглед на печата

24 часа

ТЕЛК-ът става почти невъзможен

Решения за ТЕЛК вече ще се издават по нова скала, като всяка диагноза ще дава точно определен процент. Те ще се сумират, но са заложени условия, които ще орежат парите на 1/5 от българите с увреждания.

Това следва от промените в Наредбата за медицинска експертиза, обнародвани вчера в "Държавен вестник".

Процентите за различните видове заболявания се заковават, за да се ограничи субективизмът на лекарите. При инфаркт на миокарда се запазват 80%. Завишени са процентите при някои злокачествени заболявания, като при карцином на щитовидната жлеза например се дават с 20% отгоре след 5-ата година.

Труд

Секс услугите стигнаха €3000 на седмица

До 3000 евро на седмица изкарват елитните проститутки в големите курорти по морето. Техните по-скромни колежки, които пресрещат туристите по крайбрежните алеи - към 300-400 евро. Толкова са стигнали печалбите за юли, а за август се очакват и по-големи, научи "Труд".

За младите англичани и германци страната ни вече се ползва с име на секс дестинация. Тук повечето момичета са хубави, а цените са по-ниски от Испания, Италия и дори от Гърция.

Монитор

Откриха още една част от бъдещия хъб "Балкан"

"От тук можем да пращаме по тръбите газ чак до Солун или Белград", поясни той и добави, че разполагаме със 150 км реверсивна газопреносна мрежа. Премиерът припомни реализираният проект за интеконектора с Румъния, а също така и предстоящото изграждането на подобно съоръжение и към Гърция, което ще е още една връзка на България с Южния газов коридор. По думите му от всички страни на Балканите ние сме най-готови да транзитираме газ през Турция към другите държави от Югоизточна и Централна Европа. Българският премиер спомена и за обещанието на президента на Турция Ердоган през България към Европа да има всякакъв транзит, без мигранти. Борисов уточни, че за да е готова напълно реверсивната връзка остават да се изградят още 11 км, които обаче ще се построят едва след като от Брюксел разрешат това да стане.

Стандарт

Фандъкова: На разкопките на пл. "Св. Неделя" е намерено злато

След разкриването на 3000 монети през годините на разкопките на пл. "Св. Неделя", днес е намерено и злато, съобщи кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, след като инспектира разкопките при площад "Св. Неделя" в столицата. По думите ѝ монетите се съхраняват в Музея за история на София.

"Днес приключват проучванията на терена на пл. "Св. Неделя", свързани с късноантичния период. Вече четвърта година Столична община финансира проучванията на останките от тази епоха. Изключително съм благодарна на екипа, който работи тук вече четвърта година, много професионално", каза Фандъкова. По думите ѝ за Столична община са важни останките от сградите. "Работи се на територията на почти 1 декар", коментира Фандъкова.

Сега

НАП съди 134 длъжници, продали фирмите си на безимотни граждани

Данъчните са поискали от съда да обяви за недействителни 134 сделки за прехвърляне на имущество за над 20 млн. лв., научи "Сега". Става дума за бизнесмени, които са се отървали от фирмите си, за да не плащат дължимите данъци, а държавните ревизори, умишлено или не, не са си събрали навреме вземанията. Данните са към началото на годината.

През 2017 г. от проверки на физически лица, участвали в схеми за източване на ДДС и други данъчни нарушения, са установени задължения за над 216 млн. лв. Националната агенция за приходите (НАП) отскоро е започнала да води дела срещу такива длъжници, затова голяма част не са приключили. Ако съдът развали сделките, данъчните ще могат да продадат активите на нарушителите, за да си съберат дължимото.

Капитал дейли

КЗК глоби Марешки за нелоялна конкуренция

Комисията за защита на конкуренцията глоби Веселин Марешки за нелоялна конкуренция на пазара на горива. Санкцията е наложена на "Трейднет Варна", през която той развива веригата си VM Petroleum.

Глобата обаче е малка: едва 0.1% от проходите на компанията за 2017 г., т.е. 175.4 хил. лв. "Комисията установи, че "Трейднет Варна" е осъществявало в свои обекти в страната продажби на горива на дребно (бензин, дизел и пропан-бутан) на цени, по-ниски от разходите за производство и реализация на тези продукти за продължителен период от време и в значителни количества, с цел нелоялно привличане на клиенти", се казва в решението на комисията.

Дума

Гласят смяната на Валентин Радев

Столът на вътрешния министър Валентин Радев се клати с пълна сила. Според слуховете Радев е загубил благоволението на управляващите, нарочен е за смяна и вече се търси негов заместник. Неслучайно никой не опроверга критичните доклади за състоянието на МВР, в които се говореше и за слабо ръководство на ведомството. Под сурдинка се говори, че Бойко Борисов изобщо не бил доволен от МВР шефа от месеци, но изчаквал да мине европредседателството, преди да го смени.

Три имена се спрягат като кандидати за вътрешен министър - заместникът на Радев Красимир Ципов, депутатът от ГЕРБ Маноил Манев и зам.-шефът на Главна дирекция "Национална полиция" Тодор Гребенаров.

Медии започнаха все по-упорито да твърдят, че рокадата вече съвсем е назряла.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини