Какво крият Принц Уилям и Кейт Мидълтън от сина си Джордж

Преди дни големият им син навърши 5 годинки. Джордж трябва да седне на трона след баща си - принц Уилям, затова и вниманието, което е насочено към него, е най-голямо. И докато кокетната Шарлот се наслаждава на цялото внимание, насочено към крехката й персона, притеснителният Джордж се старае да избягва обективите на камерите. По думите на баща му, той си има други интереси. Момчето е впечатлено от работата на полицията и дори иска един ден да облече полицейска униформа!

"Той е обсебен от полицията. Има си тематични играчки, коли", разказва принц Уилям за интересите на големия си син.

За миналата Коледа принц Джордж е поискал само един скромен подарък - полицейска кола. Между другото, всички играчки, които кралското семейство получава от свои почитатели, отиват за благотворителност, защото Уилям и Кейт не искат да разглезват децата си прекалено много.

Към момента двамата не искат да кажат на малкия Джордж, че мечтата му за работа в полицията граничи с фантастиката, както и че един ден той ще стане крал.

"Ще дойде нужния ден и час и тогава момчето ще узнае всичко. Сега искаме да расте нормално дете", казва принц Уилям.

Разбира се, въпреки невръстната си възраст, Джордж вече се досеща за бъдещето си и разбира, че не е обикновено дете. Но Кейт и Уилям смятат да го предпазват от излишна информация и негативи доколкото могат. И решението им със сигурност среща разбиране у всички родители!

Херцозите на Кеймбридж възпитават децата си много строго, осъзнавайки бъдещата им роля в живота на страната. Въпреки това искат и се стремят наследниците им да имат нормално безоблачно детство, доколкото, разбира се, е възможно.

Източник: http://www.zajenata.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини