Ето защо се развежда Чанинг Тейтъм

Отношенията между холивудските звезди Чанинг Тейтъм и Джена Дюан са станали твърде "приятелски" през годините и това е довело до раздялата им, твърди техен близък.

Преди дни двамата обявиха изненадващо, че се разделят след близо 12-годишен съвместен живот, макар и да бяха смятани за една от най-стабилните и обичащи се двойки в Холивуд.

В сряда близък до двойката разкри пред онлайн списанието UsMagazine.com, че искрата между Чанинг и Джена всъщност отдавна я няма.

"Отношенията между Джена и Чанинг заприличаха по-скоро на приятелство. Нямаше някакви драми или скандали. Просто и двамата пътуваха постоянно по работа и в един момент установиха, че е по-добре в романтичен план да са разделени, отколкото заедно", коментира пред изданието той.

Друг източник пък издаде, че голям принос за раздялата на двамата актьори са станали и по-големите амбиции на Чанинг в киноиндустрията.

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан се запознаха на снимачната площадка на филма "В ритъма на танца" през 2006 година и се влюбиха от пръв поглед още по време на прослушванията. Три години по-късно двамата се ожениха, а през 2013 година посрещнаха на бял свят и дъщеря си Евърли. Новината за раздялата им бе приета с шок от техните почитатели, тъй като до съвсем скоро двамата не спираха да демонстрират чувствата си един към друг. 

Източник: БГНЕС

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини