"Чувствам се красива" - комедия с Ейми Шумър (трейлър)

Ейми Шумър - актрисата, която не се срамува от килограмите си, и комедията "Чувствам се красива" сякаш са създадени една за друга. Филмът разказва за Рене, която се бори с чувството си за несигурност и неадекватност еждневно.

Обаче един ден, след като се е ударила, тя се събужда с увереността, че е най-красивата и способна жена в света. С тази нова увереност Рене започва да живее живота си безстрашно и безупречно. Но какво ще се случи, когато осъзнае, че външният й вид не се е променил?

Филмът е призив да обичаш себе си и да приемеш тялото си. Ейми каза на в "Шоуто на Елън": "Това е наистина забавен и сладък филм, който мисля, че ще ни накара да се почувстваме по-добре. Да играя ролята ме накара да се почувствам по-добре".

Трейлърът предизвика и някои критики онлайн. Те отбелязват, че Ейми - бяла, блондинка и успяла жена, вече е олицетворение стандартите за "конвенционална" красота и следователно, получава повече привилегии от тези, които не се вписват в тях. "Разбирам, че има хора, които изглеждат точно като Ейми Шумър, които се чувстват грозни или непривлекателни, но това не променя факта, че тези хора пак ще бъдат третирани по-добре от обществото, отколкото някоя наистина дебела, наистина не бяла, наистина неженствена", пише комедийната актриса  Софи Хейгън. 

Филмът ще бъде по кината през юни. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини