Адвокат хванат докато снима порно със затворничка

Адвокат бил арестуван по време на снимки на порновидео в затвора в Клируотер, Флорида, съобщи Fox 13 News.

В неделя, 17 декември, адвокатът Андрю Спарк бил заловен на местопрестъплението в стаята за свиждания на окръжния затвор на Пинелас. Юристът бил сварен там без гащи с 28-годишната затворничка Антоанета Наполитано. Окръжният шериф подчертава, че гениталиите на Спарк били изцяло на показ.

Адвокатът е обвинен за разголването на половите му органи, пренасяне на контрабанда в ареста и склоняване към проституция. Той отказал да говори пред следователите и поискал адвокат. 

В офиса на шерифа научили за порнобизнеса на Спарк през ноември. Тогава имало жалба от друга затворничка, която твърдяла, че адвокатът ѝ предложил пари за секс, но тя отказала. По думите ѝ той даже се похвалил, че преди разговора им би с друга жена. Следователите установили, че това била Наполитано. Станало ясно, че от юни адвокатът правил секс със затворничкаата поне шест пъти. Той заснемал сеансите с камера за порносерята "Миничета в затвора". В началото на всяко видео момичето описвало своите фантазии, след това преминавали към реализация.

През 2013 година в подобна скандална и престъпна ситуация се оказаха руски служители на реда. Трима полицаи от Свердловска област снимали и публикували в интернет видео с порнографски характер със затворнички.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини