БСП обяви, че има "Дрийм тим" и в "Булгартрансгаз"

БСП оповести още роднински схеми на брифинг на „Позитано“ 20. Социалистите огласиха информация за шуробаджанащина в държавната компания „Булгартрансгаз“. Според тяхната схема председателят на управителния съвет на „Булгартрансгаз“ и зам.-председателят на надзорния съвет на дружеството Владимир Митрушев са назначени благодарение на Делян Добрев.

Изпълнителният директор на дружеството Георги Гегов бил мъж на депутатката от ГЕРБ Теодора Георгиева, а двамата заедно кумували на съпартиеца ѝ Александър Ненков и съпругата му Пламена. Пламена била служител в „Булгартрансгаз“, а Александър е син на Юлия Ненкова, която на свой ред е председател на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК), твърдят от БСП.

Атанас Зафиров, член на ИБ на БСП разяснява, че зам.-председателят на Надзорния съвет в компанията Владимир Митрушев е бивш зам.-кмет на община Димитровград. Зафиров насочва вниманието към Таня Захариева – председател на УС на дружеството. „Тя и в момента е общински съветник от ГЕРБ и председател на Общинския съвет в Хасково“, обяснява той пред национални медии. На журналистите е била раздадена схема, онагледяваща сложните за проследяване връзки.

Брифингът на „Позитано“ 20 е минал без присъствието на председателката Корнелия Нинова и депутатката Елена Йончева, която бе основен източник на информация около скандала с Делян Добрев.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Ай
    айде
    17 -3
    16:36, 3 окт 2017
    Сега ще излезе наяве цялата игра на Делян! Няма кой да го спаси от истината!
  • 2
    Ку
    Кумовете
    16 -2
    16:56, 3 окт 2017
    УУУУУУУ, ОСТАВКАААА! На Дилян излагането, възмутени сме, какво ли още ще излезе.
  • 3
    Rr
    Rrrrrr
    13 -3
    16:59, 3 окт 2017
    Ето защо се изкарва жертва. Как да загърбиш такава власт. Не е лесно сега да го видим как ще се оправдава. Как нямада може да обясни колко е невинен хи хи хи хасковски каунь
  • 4
    Уа
    уау
    4 -13
    17:02, 3 окт 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 5
    Ос
    Осведомен
    13 0
    18:33, 3 окт 2017
    А какво ще кажете за Таня Захариева? Оказа се , че тя е председател на УС на дружеството, същевременно е председател на общинския съвет Хасково и общински съветник от ГЕРБ.
  • 6
    Ва
    ВАНКОВА
    10 0
    19:07, 3 окт 2017
    Как тази дето търкала чаршафите на еди кой си,се отказа от депутатското си място заради дъщерята на Ангелов ?Срещу какво и колко?Сега се вижда,хем сухо,хем и два поста,хеле единия.Това са малките истини на мавърчето.
  • 7
    То
    този
    7 0
    20:31, 3 окт 2017
    Този Владимир Митрушев беше пълна скръб като зам-кмет. На това момченце тати му намери доходна работа, по партийна линия. Ако не е партията гладно ще си умре. Навързани са като свински черва!
  • 8
    Ди
    Димитровградчанин
    5 0
    21:22, 3 окт 2017
    Владко Митрушев че е прост ама прост в това спор няма но тати като не успя да му купи депутатско място го уреди там . А той завалията и бъкел не разбира от тази работа . Иначе в нашия град го играе на много важна персона . Ееех Боже що не си събереш вересийте .
Последни новини