Пишман шофьор не уцелва вратата на гаража,потрошава си „Мерцедес“-а

Три са пътните произшествия през вчерашния ден в областта. Няма пострадали. При паркиране в Кърджали 42-годишен с „Мерцедес“ се блъснал в метална врата на гараж. След отнето предимство в Момчилград лек автомобил „Рено“, управляван от 68-годишен, ударил „Ауди“. По пътя между селата Кирково и Чакаларово 53-годишен с „Ауди“ навлязъл в насрещната лента за движение вследствие на несъобразена скорост и блъснал „Пежо“. Тестовете на водачите за употреба на алкохол са с отрицателен резултат. На виновните са съставени актове по ЗдвП.

Незабавно производство е образувано в РУ-Момчилград срещу 54-годишен. Мъжът се движил с мотопед без регистрационни табели и бил спрян за проверка снощи около 19,30 часа в града. Тестът за алкохол отчел 1,54 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за анализ. Водачът е задържан в полицейското управление за срок до 24 часа.

На 31 август 2017 година от 16 до 17,30 часа поради профилактика Автоматизираната информационна система КАТ „Регистрация и отчет на ПС и собствениците им“ – МВР няма да работи и няма да бъдат предоставяни услуги.

Министерството на вътрешните работи се извинява на гражданите за причиненото неудобство.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини