Гимнастичките от „Аида” и “Афродита” се завърнаха като морски грации от турнира в Бургас

    Възпитаничките на треньора по художествена гимнастика Яна Михайлова от клубовете в Хасково “Аида” и Димитровград “Афродита”

    записаха поредното си силно участие по време на Международния турнир по художествена гимнастика “Морски грации”, който се проведе в Бургас.

    Спортна зала “Младост” на крайморския град посрещна за надпреварата 250 гимнастички от 8 държави по покана на домакинския клуб “Олимпия 74” с президент Петя Монева.

    В осмото издание на силния международен турнир, хасковският клуб “Аида” учавства с 23 гимнастички в индивидуалните надпревари и в ансамблите в различните възрастови категории, а димитровградският “Афродита” се представи с 3 ансамбъла.

    Наталия Митева се върна златна за съчетанието си с топка при родените през 2010 година, злато блесна на гърдите и на Деница Анева в групата на родените през 2009 г., която го спечели за играта си на въже.

    Сребърни медалиски от Бургас са Гергана Николова /р.2007 г./ и Антоанета Тонева /р.2006 г./, които участваха в дисциплината “без уред“.

    С бронз на почетната стълбица се качиха и Жаклин Латитова /р.2007 г./ и Деляна Петрова /р.2008 г./ на “без уред” и Антоанета Тонева /р.2006 г./ на обръч.

    При ансамблите златни медали за девойки младша възраст с топки завоюваха Симона Митева, Елис Шериф, Теодора Ненова и Антоанета Тонева.

    Бронзови медали има за девойки младша до 10 г. с топки спечелиха Гергана Николова, Жаклин Латинова, Деляна Петрова и Шанел Халил, които изиграха съчетанието си на турнира за пръв път.

    С бронз от Бургас са малки гимнастички от ансамбъла при родените през 2010 г. -Наталия Митева, Деница Анева, Василена Петрова и Дария Костова.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    Още новини

    Последни новини