Арестуваха Динко, ловецът на мигранти. За отвличане и побой

Динко Вълев, прочул се като ловецът на мигранти, е арестуван вчера за побой. Той е задържан за 24 часа по сигнал на човек, който твърди, че е бил бит от него.

Според свидетеля Вълев се опитал да го отвлече, съобщи bTV. Полицията все още изяснява случая.

Това е поредният случай, в който Динко е обвинен от пострадал в побой. През април приятелката му Деси обяви публично, че я е пребил жестоко в къщата си в Ямбол.

Тогава младата жена внесе жалба в полицията и си издейства ограничителна заповед. Въпреки това тя призна, че се страхува за живота си. Динко обаче отрече и обвини гаджето си, че била пияна и сама се е наранила, а после я нарече луда.

За жестокия побой разказаха първо близки на Деси. По-късно и самата тя призна за юмруците от първо лице. Деси обвини Динко в редовно малтретиране.

"Той ми каза:"Ела да те прегърна", а аз казах, че не искам. Той посегна и ме удари", разказа през пролетта Деси за поредния побой. "Аз станах и той ми се разкрещя и започна да ме удря по главата с юмруци, започна да ме дърпа за косата. После поиска да си отключа телефона, за да го провери", описа ужаса Деси.
Десислава отказала да си отключи телефона и това отприщило още по-агресивно поведение у Динко. Той взел нож и казал "Сега ще те подстрижа, сега ще видиш ти."

От страх жената отключила телефона си и му го дала. Тогава Динко я ударил в бъбреците и тя паднала превита на земята. Казва, че трудно е дишала, а Динко й взел палеца, за да отключи отново телефона. Кошмарът продължил близо час.

Динко взел по-голям нож и се опитал да й отреже част от косата, тя се опитала да се дръпне назад, но той я удрял през цялото време. Завлякъл я до банята, влязъл и той и заключил вратата. Тя няма ясен спомен колко дълго са останали там – 10 – 15 минути.

Версията на Динко тогава беше разпространена в клип в социалните мрежи. В него той се обръща към момичето с думите: "Нит съм те бил, нит съм те заключвал в банята. Разкажи колко пияна беше, как падаше, как се търкаляше. Как викаше "Ще се самоубия". Защо не ги казваш тези неща".

 

Източник: http://www.dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини