Политици подлудиха Бербатов за билети

Десетки искат да гледат без пари двата мача на Манчестър Юнайтед с Интер от Шампионската лига, финалът за "Карлинг Къп" с Тотнъм и битката с Ливърпул във Висшата лига Десетки хора направиха разноглед Димитър Бербатов в опитите си да се сдобият с билети за мачове на Манчестър Юнайтед. Доста от мераклиите са политици – депутати, та даже и министри, които искали да уредят свои роднини. Народът напира за билети за четири двубоя на "червените дяволи" – четвъртфинала с Интер довечера в Милано, както и реванша на "Олд Трафорд" след две седмици.

Желаещи има колкото си щеш да гледат на живо в неделя и финала за "Карлинг Къп" между "червените дяволи" и бившия тим на Бербо – Тотнъм. Голям е интересът и за битката с Ливърпул от Висшата лига, която ще се състои на 14 март в Манчестър.

Димитър Бербатов и всеки друг футболист на Юнайтед получава по 15 безплатни билета за домакинските двубои на отбора за първенство и по 10 за европейските срещи на "Олд Трафорд". При гостуванията входните талони са съответно 10 за Висшата лига и 5 – за Шампионската лига. Бербо обаче не можел да смогне да уреди всички и поради тази причина със задачата се заел неговият мениджър Емил Данчев.

"Аз осигурявам билетите, а ти ги разпределяй. Не искам да се разконцентрирам преди важните мачове. Не мога да мисля в момента за такива неща, още повече, че постоянно има сърдити", коментирал Бербатов пред агента си.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини