"Това е за Аллах", крещели терористите от Лондон

„Това е за Аллах", това крещели терористите преди да убият общо 7 души и да ранят 48 други в Лондон.

Както вече е известно тримата джихадисти бяха ликвидирани от полицията, но медиите в Англия разкриват ужасяващи подробности за нападателите.

Както е известно първо бус се вряза с около 80 км/ч в пешеходци на „Лондон Бридж". Освен с висока скорост, автомобилът се движели зигзагообразно, за да могат терористите да наранят, колкото се може повече хора. 
След като сгазили около 20 души, те слезли и отишли до близкия „Бороу Маркет", където има множество барове и пъбове.

Според свидетели те били с тъмна кожа от „средиземноморски тип". Те носели фалшиви жилетки-бомби. „Дейли мейл" продължава с описанието на случилото. Терористите извадили около 30-сантиметрови ловни ножове след като слезли от автомобила започнали да секат наред минаващите пешеходци. Един от тях нахлул в работещ пъб. Счупил прозореца на заведението, след което влязъл и започнал да намушква клиентите в него.

Осем минути след първото обаждане пристигнала полицията и именно на „Бороу Маркет" са убити тримата терористи. Снимка направена от свидетели показва, че един от атентаторите носел фланелка на местния футболен отбор „Арсенал".

Източник: http://www.cross.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Де
    демократ -кретен
    2 -1
    15:30, 4 юни 2017
    Ами така ще е като приемаха разни идиоти от третите страни Хак им е сега на ЗАПАДНЯЦИТЕ мързеше ги да вършат черна работа и приеха тия свине да им работят Сега пак ще има цветя венци свещи празни приказкси и т н до следващия атентат Това е западната цивилизация европейските ценности и други алабализми от които страдът обокновенити хорица но на Меркелбицата юнкер макарон хич не им дреми на ----------
Последни новини