Венета Райкова смачка Росен Петров

Венета Райкова всеки миг ще стане първата ВИП майка за 2009 г. и публиката със затаен дъх чака голямата новина. Сред родния елит обаче името на водещата съвсем не се коментира във връзка с щастливото семейно събитие. Бременната Венета влезе в устата на медиините клюкари, след като стана ясно, че предаването й е с най-висок рейтинг в часовата си зона. Макар и излъчваща на запис в деветия месец, Райкова успя да смачка конкуренцията в лицето на Росен Петров.

Бившият сценарист на „Шоуто на Слави" се завърна на екрана миналата седмица със собствено шоу по Би Ти Ви. То е на историческа тематика и продължава цял час. Според последните рейтинга обаче Росен Петров е далеч от популярността на Венета Райкова. През месец май миналата година сценаристът напусна „Шоуто на Слави", както и продуцентската компания „Седем-осми", в която бе съдружник на Слави Трифонов. Тогава той обяви, че след като си почине от телевизията, ще се завърне в нея, но иска да прави нещо различно.

Междувременно Венета Райкова заяви, че няма да пропусне нито един брой на „Горещо". Водещата е решена да снима предавания веднага след като роди. Тя ще кърми бебето си, но въпреки това е сигурна, че ще намира време за работа. Съпругът на Венета Райкова - Тихомир, пък се размечта и за второ дете.

"Такива са плановете ми - първото ще е момче, второто - момиче", каза Тишо, който, противно на слуховете, няма да излиза в отпуск по бащинство, а ще продължава да върти индийския си ресторант в центъра на София. "Сега ни е най-силният сезон, как ще излизам по бащинство. По цял ден съм на работа, и вечер, докато имаме клиенти. Бабите ще ни помагат, а ние ще работим", обяснява ресторантьорът. Водещата на "Горещо" и съпругът й, вече са стегнали детската стая в новия им апартамент в жк „Гео Милев". Двойката изобщо не се вълнува вече от неверните жълти писания, че бебето не е от Тишо, че е ин витро и подобни измишльотини. "Изобщо не ги чета вече тия глупости. Няма да спрат да пишат, това не ме интересува. Е, понякога наши познати звънят да питат има ли нещо вярно в тези небивалици, но иначе всичко при нас е наред", гарантира Тихомир.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини