Гала сервира кафе от къщата на ВИП Брадър

Днес, веднага след сутрешния блок, в ефира на "Нова телевизия", се завръща още една легенда - "На кафе" с Гала.
Чаровната плевенчанка ще разлее от тонизиращата напитка точно в 9,30 ч сутринта, и до 12 ч в ефира ще се вихрят всенародни веселия.

"Ще представим някои нови рубрики и лица, да, но останалото ще разгръщаме като потенциал с течение на времето. Решихме първото издание да е купонджийско и извън рамките на сценария. Поканили сме си бенд - нещо, което досега не се е случвало в "На кафе" и няма да го има занапред.", коментира водещата пред в. "Монитор".

Любимото предаване на сериозен процент от средностатистическите домакини няма да пада от екран и когато Гала влезе във "ВИП брадър 3". По непотвърдени данни, тя ще води емблематичното предаване от самата къща. Точно как ще се процедира с гостите и водещите на рубриките , все още не е ясно.

Друга любопитна подробност е, че за помощница на Гала е избрана станалата популярна от първия формат на Биг Брадър Зайнеб. С променена визия и коригиран акцент, тя ще бъде репортер и ко-водещ на рубриките с най-горещи теми.

Интересни гости, известни лица и полезни съвети са само част от нещата, които Гала и нейните партньори на малкия екран ще предложат на публиката. Запазени от стария формат са кулинарната рубрика, хороскоп, мода и игра с публиката, но те ще бъдат представени от нови лица.

Акцент в шоуто е рубрика в стил "Сексът и градът", в която Гала и нейни приятели в живота ще обсъжда любопитни теми от света на политиката, културата, социалния живот, икономиката. Към разговора зрителите ще могат да се присъединят чрез открит телефон в студиото.

Всеки ден една известна личност ще бъде показана в различна светлина, а непознато лице ще провокира интереса на аудиторията със своя талант, история или откритие. Сцената на "На кафе" ще приеме музиканти, танцьори, циркови артисти...

"Да пазаруваме" е рубрика, в която сътрудник на Гала ще се справя с конкретна задача - с малък и с по-голям бюджет той ще трябва да организира рожден ден, парти, обзавеждане на детска стая и т.н.

"Клюка на седмицата" ще даде ефир на най-пикантното от случващото се в обществото и право на отговор на потърпевшите.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини