Снимат филм за Мадона, тя - шарлатани и глупаци

Universal ще снима биографичния филм за Мадона, съобщи HollywoodReporter.

Студиото е придобило "Blond Ambition", сценария на Елиз Холандър. Сценарият оглави класацията за 2016 на най-харесваните непроизведени сценарии на Холивуд.

Майкъл Де Лука, продуцент на "Петдесет нюанса сиво" ще продуцира "Руса амбиция", заедно с RatPac Entertainment на Brett Ratner. Джон Зазирни от Bellevue Productions също ще продуцира.

Действието се развива в началото на 80-те години на миналия век, когато Мадона Луиз Чикоун работи върху първия си албум. Тя се бори за място в бизнес, който третира жените зле, и има процъфтяващ любовен живот, както и първите симптоми на славата.

Мадона се премества в Ню Йорк от Мичиган през 1978 г., за да танцува, но се захваща с пеене и писане на песни. След като се проваля в рок бандата си, тя преминава към денс и поп. След като постига известен успех с няколко танцови сингъла, започва работа по дебютния си албум "Madonna", който е издаден през 1983 г. 

Blond Ambition е дебютният сценарий за Холандър.

"Никой не знае, какво аз анам и какво съм видяла. Само аз мога да разкажа своята история. Всеки друг, който опита, е шарлатанин и глупак. Търсене на бързо удовлетворяване без да е свършена работа. Това е болестта на нашето общество", написа Мадона

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини