Подпалиха ресторанта в Слънчев бряг, в който бе прострелян Митьо Очите

Пожар горя в ресторанта в Слънчев бряг, в който миналото лято беше прострелян Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, съобщи бТВ. Пламъците са засегнали голяма част от заведението, преди пожарникарите да овладеят огъня.

Причините за инцидента се изясняват. На записите от охранителните камери се вижда, че огънят е предизвикан от двама мъже с качулки. Управител на ресторанта е Божидар Георгиев, известен като Божо Кравата. След престрелката той беше сочен като основен враг на Очите. 

Сигналът за пожар в ресторант "Фор Ю" е получен в Районно управление - Несебър в 22,57 часа, уточни МВР- Бургас. Огънят е потушен от два противопожарни автомобила и четирима огнеборци. Установено е, че обгоряла дървената конструкция / тип „параван”/, с която е защитено неработещото през зимните месеци заведение. При извършения първоначален оглед не са намерени следи от запалителен продукт. Предстои извършването на повторен оглед в светлата част на денонощието. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини