ГЕРБ: Модернизирането на димитровградския пазар трябва да продължи!

    Най-голямото тържище в България, Димитровградския пазар, безспорно вече тръгва по пътя на модернизацията. Визията на община Димитровград за промяна на пазара е перспективна и предлага множество улеснения, както за клиентите, така и за търговците. Това заявиха по време на разходката си на Димитровградския пазар кандидатите за депутати от ГЕРБ Гергана Кръстева и инж. Деян Иванов.

    Търговците благодариха на бъдещите народни представители, че са дошли на място да чуят техните виждания за развитието на тържището. „Това е емблемата на Димитровград и всяка разумна идея за неговото развитие е добре дошла”, подчерта Гергана Кръстева. Сред клиентите двамата кандидатите за депутати срещнаха свои приятели, съседи, познати. „За нас е важно депутатите да са земни и близки до нас хора. Не искаме парашутисти, които ни обещават само по избори, а после не им виждаме очите. Нагледахме се на такива, не им вярваме вече”, категорични бяха жителите на Димитровград.

    Успоредно с тези срещи, Гергана Кръстева и инж. Деян Иванов ежедневно са сред хората. На шатра в центъра на града те очакват всеки, който иска да говори с тях. „Очаквам конкретни задачи, които вие да ми поставите, а аз да изпълня”, заяви Гергана Кръстева. Посланието й не се отнася само до жителите на Димитровград. Тя и Деян Иванов всяка вечер са на срещи по селата от общината. „Научихме много от хората от Малко Асеново, Голямо Асеново, Върбица, Бодрово и Крепост, сега идва моментът, когато трябва да изпълним задачите, които те ни поставиха”, сподели Гергана Кръстева. Тази вечер двамата кандидати за депутати ще бъдат в Скобелево и Сталево.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Още новини

    Последни новини