Евродепутатът Ева Паунова- Майдел: Изборите на 26 март са битка за бъдещето

    „Кандидат-депутатската листа в Хасково е съставена от чудесни професионалисти. Предстои много важен избор на 26 март, избор за подобряването на качеството на живот. Битката на тези избори е битка за бъдещето на нашите деца. За това Хасково да продължава да се развива като регион, както през последната година. А за да се случи това е необходима политика на предвидимост и привличане на инвестиции.”, това каза евродепутатът от ГЕРБ и групата на ЕНП в ЕП Ева Паунова-Майдел в Хасково при срещата си с жените от местната партийна организация. 

    „Ако искаме България да е част от Европа, Европа като най-доброто място за живеене, трябва да гледаме далеч в бъдещето, така, както прави ГЕРБ със своята експертна програма, свързана не само с образованието, но и с развитието на нашите индустриални зони и бизнеса. До този момент сме доказали, че можем да се справяме с големи предизвикателства и да осъществяваме конкретни проекти, затова казвам, че отборът на ГЕРБ е най-професионалният”, посочи още Ева Паунова-Майдел и призова дамите в залата да сравнят кандидатите за депутати от всички останали партийни листи с включените в тази на ГЕРБ. „Ако искате Европа да продължи да ни има доверие, страната ни трябва да има отговорни позиции. Затова на 26-ти март трябва да дадем доверието си на единствената в България проевропейска партия, която работи за това страната ни да е част от Европа, която се развива, и това е ГЕРБ. Защото аз вярвам, че като нация бихме искали да имаме цели свързани с младите, образовани и проспериращи хора.”, посочи още българският евродепутат.

    Изказването й беше част от програмата на срещата, посветена на  „Реализацията на жените в България”. На форума, организиран по идея на жените от ГЕРБ, присъстваха представителки на бизнеса, на НПО-та, на местната власт и кандидатки от листата на ГЕРБ с №11. 

    За реализацията на жените в политиката  говори депутатът от 43-то НС от ГЕРБ -Хасково и сега трета в листата Евгения Ангелова. Тя подчерта, че ГЕРБ е единствената партия, в която доверието към жените полици не е проформа. Ангелова даде като пример многото министри жени и в първия и във втория Кабинет Борисов.

    Жените от организацията уважиха за кратко водачът и вторият в кандидатската листа на ГЕРБ от Хасково Делян Добрев и Станислав Дечев.

    Делян Добрев поздрави Ева Паунова- Майдел за активното й присъствие по регионите, включително и в Хасково. Пред форума той представи в резюме част от приоритетите в програмата на ГЕРБ. Като един от основните обозначи образованието.

    „Държавата ще използва всички свои ресурси, за да е в клас всяко дете.”, посочи Добрев. Той добави като основна цел и повишаването на учителските заплати с 25 % през следващите четири години, което прави двоен скок. За това ще са  необходими около 350  млн.лв.годишно от бюджета, отбеляза кандъдатът за депутат. Делян Добрев подчерта, че сумата, която прилага в програмата си ГЕРБ за скока на учителските заплати е реалната, която може да понесе бюджета, за разлика от популистичните обещания от БСП.

    Дамите в залата поздрави на съботната им среща и кметът на Хасково Добри Беливанов и заяви пред тях, че вярва в силата им.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини