Акценти на Световния мобилен конгрес в Барселона (видео)

Световният мобилен конгрес започна в Барселона. Глобалните технологични компании демонстрират най-новите си продукти и услуги. Един от акцентите тази година е изкуствен интелект.

Какво следва в мобилните технологии?
Присъстващите в Mobile World Congress 2017 ще събраха глави през следващите четири дни обсъждаме само, че в ежегодно събитие, което започна в понеделник.

Следващият елемент в мобилните технологии може да бъде интернетът на нещата, изкуственият интелект или виртуалната реалност. Или комбинация от тях. Основната цел е да направят живота ви по-удобен и по-умен. "

И технологични компании се фука най-новите си продукти и услуги, които включват тези най-новите технологии.

Тази година се акцентира върху автономните и свързани превозни средства, повишаването на безопасността и осигуряването на всички нови развлекателни услуга по време на движение чрез ултра 5G мрежи - стъпка напред от сегашната 4G.

"Комуникацията между колите може да предостави повече информация за разбирането помежду им Например, една кола може да иска да се завие наляво и другите автомобили да могат да получат информацията."

Компаниите използват изкуствен интелект, за да направят живота ни по-удобен. Изкуственият може да изключи и включи светлината, да сменя телевизионни канали, да включва климатика и така нататък. Можете да го помолите да  научи езици, които не знаете. AI може да се използва, за да прочетем текстове на редица различни езици или да разпознае емоционалноте състояние и характерните черти на лицето.

Това се очаква да осигури достатъчно възможности за бизнес.

Няма граници, когато става дума за мобилни иновации, но остава да видим дали тези технологии ще грабнат вниманието на потребителите и ще станат част от нашето ежедневие.

В период на застой мобилната индустрия има отчаяна нужда от нови области на растеж, които ще допълнят все по-мощния хардуер, .

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини