ГЕРБ представи листата си за Кърджали,залага на професионалистите

    Днес ПП ГЕРБ откри предизборната си кампания в Девети кърджалийски многомандатен район.Церемонията бе водена от най-младия член на листата на партията Антония Костова.Пред присъстващите тя заяви:Добрe дошли на официалното откриване на предизборната кампания, с която политическа партия ГЕРБ ще спечели предсрочните парламентарни избори и ще върне България в орбитата на модерното проевропейско развитие. Аз съм Антония Костова, председател на младежката структура на ГЕРБ в област Кърджали и кандидат за народен представител. Днес даваме символично начало на кампанията и представяме лицата в листата на ГЕРБ, водени от областния лидер на партията и депутат в 41-то, 42-то и 43-то Народно събрание Цвета Караянчева, жената, която направи така, че Кърджали да присъства в дневния ред на правителството,каза Костова.Тя отбеляза още:На 26 март отново ще застанем пред урните с ясното съзнание, че трябва да изберем не само път, но и посока. Имаме свирепи конкуренти и малко възможни съюзници. Атакуват ни не с платформи, а с популизъм и удари под кръста. Опонентите ни гонят служебна победа и не зачитат правилата на феърплей. Но ние ще играем чисто, ще говорим за политики, не за скандали, няма да вадим скелети от гардероба, нито ще се давим във фонтана на обещанията. Ще търсим реални решения за България. Направеното от нас е видимо, останалото е въпрос на бъдеще. Искаме качество и достоен живот за всички български граждани. Искаме сигурна и предвидима държава. Няма да позволим постигнатото от нас да бъде изтрито с гума. Ще продължим да напредваме, стъпка по стъпка, с равномерно темпо, без хазартни предизборни обещания за доходи с много нули, в кратък времеви диапазон и за нечия сметка. Предстои ни тежка кампания, за която ще ни е нужно тежко въоръжение. Имаме волята, имаме и куража. Предлагаме РЕАЛНИ РЕШЕНИЯ.

    Дами и господа, пред вас е отборът на ГЕРБ.

    Аплодирайте го!

    Бе представена листата на партията:

    Водач на листата е Цвета Караянчева.

    Аргументите тя да бъде номинирана са ,че е политикът пробил „непревземаемата крепост на ДПС” и в работата си не допуска фразата „това не може да стане”.Като депутат нее спирала да отваря нови врати,да настоява и в крйна сметка да постига добри резултати за Кърджали и региона.Вносител е на промените в Закона за тютюна,благодарение на който изкупната цена значително се повиши.Инициатор и основен мотор на промените в Изборния кодекс,който за първи път въведе принципа на уседналост и спря изборния туризъм.В ГЕРБ влиза преди години ,защото не понася за Кърджали да се говори само като за „вилает”,а местните политици да се отнасят към хората като към крепостни.

    Родена е през 1968 г.По образование е инженер.Има  следдипломна квалификация по мениджмънт в Open University-Лондон.Преди да се заеме с политика е успешен управител на Завода за инструментална екипировка-Кърджали.Вече над четвърт век е щастливо омъжена са ученическата си любов,майка и баба.

     2.Д-р Спас Пасев

    Един от най-добрите ортопеди в областта.Лекар с над 23 години професионален опит.Роден през 1966 г.,магистър по медицина,има специалност „Ортопедия и травматология”.Има квалификация по гръдна хирургия и ендопротезиране на стави.

    Общински съветник,председател на комисията по здравеопазване през мандата 2011-2015 г.Зам.-председател на съвета на директорите на МБАЛ”Д-р Атанас Дафовски”.Женен с един син.

      3.Дамян Кьосев

    Роден през 1984 г.,икономист,магистър по финанси.Директор на дирекция „Аграрно развитие” в ОД”Земеделие”-Кърджали.Общински съветник от ГЕРБ в ОбС в Кирково.Женен с една дъщеря.

     4.Леман Али

    Родена през 1974 г.,икономист,магистър по финанси.Началник на Общинската служба по земеделие в Черноочене и общински председател на ПП ГЕРБ в Черноочене.Семейна със син и дъщеря.

     5.Венета Добрева

    Педагог,работила е като учител и директор на гимназия.Родена през 1982 г.От 2009 г. старши експерт в Регионално управление по образование в Кърджали.Общински съветник на ГЕРБ в ОбС-Крумовград.

     6.Васвие Хасан

    Родена през 1982 г.Социален работник в отдел „Закрила на детето” в дирекция „Социално подпомагане”-Джебел.Бакалавър  по стопанско управление.Магистър по предприемачество и иновации.Омъжена,има двама сина.

    7.Николай Маргаритов

    Юрист,завършил право в СУ”Св.Климент Охридски”.Има стаж като съдия в Окръжен и Районен съд Кърджали.От 1999 г. е адвокат на свободна практика.Роден през 1971 г.Женен,с две дъщери.

    8.Мехмед Хасан

    Роден през 1984 г.Бакалавър по застраховане и социално дело и магистър по финансов мениджмънт.Началник на Общинска служба по земеделие в Момчилград.Женен с едно дете.

    9.Антония Костова

    Родена през 1994 г.Завършила е средното си образование в ПГИ”Алеко Константинов”Студентка в ПУ”Паисий Хилендарски” в специалност „Социология на правото,икономиката и иновациите”.

    10.Д-р Адам Персенски

    Роден през 1969 г.Магистър по медицина със специалност „Обща хирургия” от МУ-Пловдив.Бил е управител на МБАЛ –Ардино.Член на Българския лекарски съюз и Британското медицинско дружество.Зам.-министър на здравеопазването в кабинета Борисов 2.Женен с две дъщери.

    Кърджали бг вести

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини