Най-нестандартните скъпи джаджи

Светът на богатите понякога е малко странен. Още по-странен е света на някои от богатите мъже, които като всички мъже остават деца завинаги. Безумните джаджи, които заливат пазара и Интернет винаги намират своите купувачи, колкото и да са скъпи, а днес решихме в Millionaire.bg да спрем вниманието си на някои от тях.

Маратонки с GPS
Ако обичате да спортувате, да бягате и да правите това на големи разстояния, най-добре е да си обуете GPS маратонките на Isaac Daniel. Можете да ходите където си поискате, да бягате в планината, а ако се загубите единственото, което се очаква от вас е да натиснете определено копче на обувките си, което изпраща SOS сигнал и службата, която обезпечава клиентите на тези маратонки ще ви изпрати спасителните екипи.
Цена: 1500 лв с абонамент за 2 години



Robonova
Tази джаджа представлява симпатичен робот, който се задвижва от 16 мощни серво системи, които му позволяват спокойно да ходи, да тича, дори да танцува. Той може да е най-добрият приятел на детето ви, но и вашият домашен любимец, стига да си го купите от Интернет. Не очаквайте много от него, тъй като той няма изкуствен интелект, нито запаметява разположението на мебелите у дома ви. При всички положения обаче ще се забавлявате много.
Цена: 2000 лв.



Домашен телескоп
EXT125 PE Astro Telescope е един от най-добрите телескопи, които можете да вземете за своя дом. Ако обичате да се любувате на звездите, но искате да правите това почти професионално, то за вас е именно тази джаджа, която има оптика на Maksutov-Cassegrain. Телескопът е малък и удобен, а това което го отличава от обикновените телескопи, които се продават в магазините е неговата големина и качество. Той е само на една крачка от професионалните си събратя, които има само в обсерваториите. Към телескопа се предлага и електромотор, който да върти тежкия му корпус, а на монитора към него могат да се поберат до 30 000 обекта.
Цена: 2500 лв.

Слънчеви очила с видеокамера
В случай че обичате да си играете на таен агент или да шпионирате приятелите си, то за вас са слънчевите очила с вградена видео камера. Spycatcher предлагат в комплект подобно устройство с екран към него, който може да стои на няколкостотин метра. Това е отличната скрита камера, която предава в NTSC или PAL при разделителна способност от 500×582. Можете да се забавлявате не само като заснемате това което виждате, но и като си забравите небрежното очилата някъде. Всъщност, по-добре е да не ги носите, тъй като са малко грозни, но скритата камера в тях работи перфектно.
Цена: 2500 лв.

Ретро маса за електронни игри
Много преди XBOX и Playstation, по времето на детството на повечето днешни милионери, на мода бяха електронните игри, големи колкото хладилник. За хората, които с носталгия гледат на тези времена, е специалната маса за електронни игри Arcade Table. Тя пресъздава максимално атмосферата на 80-те и побира в себе си цели 150 от най-играните заглавия. Контролът е поверен на познатите джойстици и бутони, а единственото по-качествено от едно време е 14 инчовият цветен дисплей.
Цена: 6 000 лв.



Електронна фоторамка
Доста хора обичат да поставят снимките си на любимите си хора върху своите бюра, в дневните си, дори в колите си. Колко скучно е обаче човек да е богат, а да използва обикновените рамки за снимки, които са едни и същи от години. Сега на пазара има редица предложения, които предлагат не само възможност за слайд шоу, но дори може да побират в паметта на рамката видео клипчета, музика и какво ли още не. Високите цени напълно се оправдават за модели като тези на Kodak, които работят с контраст 30,000:1 и имат разделителна способност 800x480 точки.
Цена: 1500 лв.

Луксозни USB памети
Важно е човек да има къде да запазва информацията от компютъра си, когато е в движение. Още по-добре е когато това се прави със стил. Моделът Gresso Enigma предлага на потребителите си капацитет от 192 GB облечени в изключително красив корпус от 18 каратово жълто и бяло злато. Въпреки че ще ви е доста трудно да се доберете до някоя от тези памети, тъй като са произведени само 99, то трудът определено ще си заслужава, тъй като те са невероятни.
Цена: 10 000 лв.
Източник: millionaire.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини