"Да, България!" и Христо Иванов се срещат с перничани

"ДА поговорим за нашите мечти и идеи за България." С този призив се обръщат от "Да, България" към перничани по повод срещата, която партията ще проведе на 20 януари в града. Участие в нея ще вземат предсеталят на "Да, България!" Христо Иванов, членовете на Изпълнителния съвет Кирил Петков и Любомир Авджийски и актьорът Ивайло Захариев, член на Националния съвет на политическата партия. "Да поговорим за страната ни и родния край с мисъл за утрешния ден. Честно и открито. Нека споделим нашите мечти и идеи за България", апелират от "Да, България".
На имейл bulgaria@dabulgaria.bg от партията очакват мнения на граждани и отговори на въпроса "Ако днес Вие имахте възможност да управлявате Перник, какво бихте променили най-напред?"

Мястото на срещата, която е с начален час 18.00, е Конферентната зала на Общински комплекс Дворец на културата (малък салон на Двореца), пл. "Кракра" №1.

Събитието е обявено е в социалната мрежа, можете да го видите ТУК.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ва
    Васко
    1 0
    20:44, 20 яну 2017
    Пак ще ги баламосва с глупостите си за борба срешу олоигархията. Дано перничани им е ясно, че баш един такъв олигарх (Прокопиев) стои зад партийката на Иванов.
  • 2
    Ма
    Мартин Иванов
    1 0
    00:29, 21 яну 2017
    Как ще започнем на чисто с тази нова партийка, като зад нея седи банкрутирал олигарх като Иво Прокопиев?!?
  • 3
    Ба
    Баламурник
    1 0
    19:27, 21 яну 2017
    Христо Иванов е един неуспял министър на правосъдието и не очаквайте от него нещо повече. Много го бива да говори разни врели некипели, но истината е, че десните и олигархията вървят ръка за ръка.
  • 4
    Ив
    Иванов
    0 0
    16:24, 22 яну 2017
    Да започнем на чисто разграбването на държавата. Ето това означа мотото на тази партия. Смешници.
Последни новини