Катастрофа затапи АМ "Тракия"

Заради катастрофа се е образувала колона от автомобили на АМ "Тракия" в посока София, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал около 13:30 часа на разклона за Верила. Пострадала е пътничка от авариралия автомобил. Оказана й е медицинска помощ на място, след което е откарана в болнично заведение в столицата.

Движението в района на катастрофата е в активните ленти на магистралата, но е затруднено и това е причинило голяма колона от автомобили, които чакат да преминат.

Мъгла се стеле на автомагистрала "Хемус". Това затруднява видимостта, съобщи Нова телевизия. Трафикът по магистралата е интензивен.

Има образувала се колона от автомобили на 43-ти км от "Хемус" в посока София, преди тунел "Ечемишка", както и на 34-ти км преди тунел "Витиня".

Причината е стеснение на пътния участък заради ремонтни дейности. Движението в тунел "Витиня" се осъществява двупосочно само в едната тръба в посока София. Пътната настилка е мокра и хлъзгава.

Шофьорите трябва да се движат със съобразена скорост, да спазват дистанция и да не предприемат рисковани маневри.

Верижна катастрофа между 3 автомобила затрудни движението по пътя Перник-София в отсечката между Драгичево и Владая". Няма пострадали при катастрофата, нанесени са само материални щети. Преместването на колите създаде колона от автомобили около 500 м в посока София. На мястото има полицейски патрул.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини