Късо съединение опустоши къща в Давидково

Изображение 1 от 2

    Общо 6 пожара са горели вчера н атериторията на Смолянска област ,два от които с материални щети. При единият изгоря вила, при другия се запали къща на 63 годишен мъж в село Давидково. Малко преди 02 часа на 21 декември е подаден сигнала в полицията за възникналия инцидент на ул. „Хайдушка“. Причина за пожара е късо съединение, унищожени са спомагателна постройка, покривна конструкция – 130 кв.м, домашно имущество. Опушени стени са100 кв.м, изгорели са врати и мебели. Произшествието е ликвидирано от екип на портивопожарната служба в Баните и са спасени три къщи в близост до пожара.

    Други 4 сигнала за пожари са регистрирани в РД ПБЗН - Смолян без нанесени преки материални загуби в сухи треви и храсти, комини на къщи и метални контейнери, на територията на Смолян, Девин, Рудозем и Чепеларе. Предполагаемите причини са: небрежност при боравене с открит огън и непочистени комини. Екипите на РС ПБЗН са извършили погасяването на пожарите.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ев
      Евелина
      2 0
      20:19, 1 ное 2017
      Ейй аз съм му внучка
    • 2
      Ев
      Евелина
      2 0
      20:25, 1 ное 2017
      Ей аз съм на 11. Имам и друга братовчедка. Тяя е мноого изведтна. Лятото направете филм за нас (кажете че искате да напрсвите филм за тях и за внучките 😎😎😎) ма лятото
    • 3
      Ев
      Евелина
      2 0
      20:28, 1 ное 2017
      Ма за ако
    Последни новини