14 000 на крака разплакаха Цвети Стоянова

Изображение 1 от 3

    14 000 души се изправиха на крака и бурно аплодираха гимнастичката Цветелина Стоянова снощи в зала "Арена Армеец", където ансамбълът се сбогува с публиката си.

    Това бе първата поява на златното момиче, след като през юни Стоянова падна от шестия етаж и близо три месеца лекарите в "Пирогов" се бореха за живота и здравето й.

    Прожекторите осветиха ложата, в която Цвети Стоянова се беше настанила заедно с приятеля си - вратаря на Локомотив (София) Александър Любенов. Тя се изправи на крака и поздрави всички зрители в залата и така им благодари за молитвите, които са отправяли за здравето й. 21-годишната девойка не можа да удържи сълзите си, но раздаде куп въздушни целувки, съобщи БТА. 

    Възпитаничките на Ина Ананиева в състав Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Християна Тодорова, Ренета Камберова и Любомира Казанова, както и момичетата, които преди бяха част от тима - Катрин Велкова и Елена Тодорова, изиграха последното си съчетание и го превърнаха в невероятно шоу. 

    Спектакълът започна с общо изпълнение на седемте гимнастички, които спечелиха за България 81 медала от големи първенства. Сред тях са бронзовият медал от Олимпийските игри в Рио де Жанейро, а през 2014-а година в Измир спечели световната титла в многобоя. 

    След това на екраните в залата бе излъчено видео, в което всяка една от тях разказа за първите си спомени в гимнастиката. 

    "Благодаря ви, приятели! Благодаря на моето семейство - на Наско, на Славея, на Вили, благодаря на министъра на спорта Красен Кралев. Ако през всичкото това време нямах подкрепата и вярата на всички момичета, на моята голяма гордост - треньорът Ина Ананиева, нямаше да успеем. Благодаря за цялата огромна любов, която ни дадохте! Именно тя ни крепеше и заради нея печелехме", обърна се към публиката президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

    "Един отбор си отива, но имаме нови момичета, нека вярваме в тях. А знаете, че нашите момичета са най-силните и най-красивите, каза още Раева. 

    Имаше и индивидуални изпълнения на Михаела Маевска и Цветелина Найденова под съпровода на тъпан, на Християна Тодорова и Любомира Казанова, която остава в ансамбъла. 

    Новият национален ансамбъл по художествена гимнастика бе представен от Ина Ананиева и заедно със стария сложиха край на шоуто със съвместно изпълнение.

    След края на шоуто обаче Илиана Раева съобщи, че момичетата обмислят още един бенефис на 5 декември заради огромния интерес и хилядите зрители, останали без билети за спектакъла в "Арена Армеец". 

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини