Красиви и в ковчега. Мода за отвъдното!

Изображение 1 от 2

    Вечността е доста дълъг период и определено бихме искали да изглеждаме добре. На това желание разчита английската марка за дрехи Lyst, които представиха колекция с дрехи "Over My Dead Body" ("Само през трупа ми").

    Линията е вдъхновена от резултати на проучване, направено на клиенти, което показва, че 85% са обмисляли с какво ще бъдат облечени на собственото си погребение. Около ¼ от анкетираните признават, че биха похарчили 1000 паунда за дрехите си.

    "Това, което носим, толкова много отразява кои сме ние и какъв е характерът ни, че не е изненада, че хората в днешно време имат ясна представа в какво искат да бъдат погребани", споделя Катрин Ормерод, редактор на Lysy.

    "Те казаха, че животът е твърде кратък за скучни дрехи, ние се съгласихме и доразвихме идеята. Смъртта е твърде дълга, за да объркате дрехите", продължи тя.

    За своята рекламна кампания марката дори гримира в бледи тонове модели, които позират... в ковчег.

    Компанията предлага и две услуги, които са меко казано странни.

    Първата е "Try Before You Die" ("Опитай преди да умреш"), което позволява да поръчате дрехите, които харесвате, и в гратисен период от две седмици, през които не се теглят пари от сметката ви, да върнете нещата, които не желаете.

    Втората услуга, "Death Threads", предлага фирмата да съобщи на близките за дрехите, с които искате да бъдете погребани, в случай, че нещо се случи с вас и вие на успеете да им кажете сами.
     

    Източник: dnes.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини