Първото куче поздрави американците за Коледа

Едно от най-оригиналните поздравления за Коледа прозвуча в САЩ. То бе излаяно от "първото куче" на страната - шотландския териер Барни на президента Джордж Буш и съпругата му Лора, съобщи ИТАР-ТАСС.

Традиционният видеозапис с коледното поздравление "от Барни" е качен в интернет. Той е издържан в олимпийски стил, а в записването му са участвали и звезди от Олимпийските игри 2008, които се състояха в Пекин - плувецът Майкъл Фелпс и гимнастичката Настя Люкин.

В полуанимационния запис Барни се появява в ролята на умел спортист, майстор по плуване, гимнастика и скокове във вода. При това синхронни, където той се изявява заедно с другото куче на семейство Буш - Мис Бизли, от същата порода.

Настя Люкин поставя оценка 10 на изпълнението. А тъй като на Коледа могат да се сбъднат всички желания, Барни сънува как побеждава на най-престижния турнир по голф и съотборници скандират името му.

В Белия дом традицията да се правят коледни видеопоздравления с Барни се появява през 2002 г. Първият запис, качен в интернет, се радва на невиждан успех и е гледан от милиони.

Сегашното поздравление на "първото куче" ще му е последно. На 20 януари 2009 г. новоизбраният президент на САЩ Барак Обама встъпва в длъжност и Барни ще се премести със стопаните си в щата Тексас. БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини