Мейзер се срина в ареста, дели тясна килия с други кримки

Буквално срината в килията е сексбомбата Анита Мейзер. Брюнетката е изпаднала в депресия заради забавянето на съдебномедицинската експертиза, от която зависи свободата й, съобщава "България днес".

Вече втори месец силиконката е в тясната килия на варненския арест заедно с други провинили се жени.

"Адвокатът й я посещава през ден, за да й вдъхва кураж. Дъщерята Джулия също идва редовно и подкрепя майка си в тежкия момент. Но истината е, че Мейзер е в нервна криза. Плаче постоянно и казва, че времето е спряло", коментират близки на миската.

Мейзер се сдоби с две обвинения, след като мъжът й Николай Димов бе открит удушен в дома й. Ръцете, краката и вратът му са били пристегнати със свински опашки от самата Анита. По думите на Мейзер странните примки имали за цел да бъдат скъсани от Николай с напрягане на мускулите.

Веднага след инцидента в средата на август бяха лансирани две версии за фаталния край на културиста. Едната бе, че е загинал при сексуална игра. Втората - че друг човек го е убил заради бизнес отношения. В подкрепа на втората версия няма преки доказателства. В дома на Анита не са открити следи от друго лице.

Химическите експертизи по делото също установяват, че Николай не е бил упоен, пиян или дрогиран. Както и самата Мейзер. Така на практика става ясно, че тя няма как сама да е сломила якия мъжага и да го е удушила.

"Тежи не повече от 50 кила, не може да се бори с него", категорични са следователите.

Отговор на въпроса как е умрял Николай и бил ли е убит нарочно ще даде важната тройна съдебномедицинска експертиза. Тя обаче скандално се бави, макар аутопсичният протокол да е готов отдавна. Документът сочи, че Николай е умрял от загърляне, а не от чужда ръка.

Така на практика Анита най-вероятно ще бъде съдена за причиняване на смърт по непредпазливост, вследствие на нанесена средна телесна повреда. Освен това брюнетката ще отговаря пред съда и за опита си да подкупи полицай по време на разпитите, за което разказва самият униформен.

Разследването е към края си, коментираха още варненските дознатели. До края на тази седмица се очаква да бъде изготвена и психиатричната експертиза. Трима психолози са водили беседи с Анита, за да установят психичното й състояние. Това е рутинна процедура, която трябва да потвърди, че Мейзер е с всичкия си.

Очаква се в момента, в който експертите дадат становищата си, Анита Мейзер да излезе на свобода срещу по-лека мярка. Ако бъде призната за виновна, тя е застрашена от 2 до 8 години в затвора.

Източник: http://www.dnes.bg

Коментари в сайта

Последни новини