Не една, а шест Лейди България

Шест достойни българки бяха избрани на бляскавия конкурс "Лейди България". Неомъжените ще представят страната ни на световните конкурси за Лейди, а дамите с брак и деца – на световните конкурси за Мисис, лицензиант на които е организаторката Теодора Колчева.

Бляскаво жури в състав: Теодора Колчева, водещата на времето по Нова ТВ Божана Филипова, риалити героинята Зара, дизайнерката Аля Милушева, лицето на "Планет клуб" Валя Вишанска и световно известният фотограф Франк Дуейз, който долетя от Белгия специално за конкурса оценяваха и задaваха провокативни въпроси на атрактивните участнички. След нелеки размисли журито реши: Лейди България, която ще представя България на Лейди Галакси (MS. Galaxy) е небезизвестната Цвети Разложка, позната на ТВ зрителите от Сървайвър. Катина Георгиева, на 28 години, от София, ще лети през лятото за световния конкурс Лейди Земя (MS. Earth). Овациите обра красивата Петя Иванова на 31 години, която ще представя страната ни на Лейди Обединени нации (MS. United Nationals). Петя спечели и приз за хуманност заради обучение в чужбина за приемен родител, чиито норми е покрила безупречно. Красавицата, която има фирма за недвижими имоти, е вдовица с дете на 11 години и беше избрана и за лице на сп. Булка.

Омъжените победителки в конкурса са: Василена Серафимова на 29 г. от София, която ще представи България на Мисис Земя, Елена Спирина на 29 г. от София, която ще представи България на Мисис Обединени нации и Адриана Сотирова на 30 г. от София, която ще лети за Мисис Галакси. Лице на Dir.Bg стана Катерина Гигова на 35 години от Сливен. Участничките ще бъдат официално представени на благотоврителен бал на 15 декември, който ще се проведе в Интериор Сити.

Грандиозният конкурс стартира с впечатляващо изпълнение "Libertango" на квартет Hypnotic и ефектно огнено шоу. Талантливите цигуларки, облечени в нежни сребристи роклички изпълниха и парчетата си "Танц със саби" и "Лудо младо сън засънило". С ролята на водещ на "Лейди България" перфектно се справи Устата. Атрактивният изпълнител помагаше и на участничките, на които в третия кръг бяха поставени трудни въпроси за финансовата криза, екологичните катастрофи, лидерството на жените в политиката. Орлин Горанов и Кристина Димитрова изпълниха неостаряващия си репертоар в паузите между дефилетата. "Лейди България" се проведе в Син Сити.

Конкурсът се състоя в 3 тура, в които участничките дефилираха със спортно-елегантни и официални облекла от колекция пролет-лято 2009 на гръцката фирма Lynne, с бански на Делфина и с ефектни бижута от злато и диаманти на българската фирма "Фортуна". За косите на участничките се погрижи известния салон "Мода Натали", а за грима – "Нуши". С фраголино, специално предоставено от г-н Христо Сираков, беше посрещат избора на победителките в конкурса. Конкурсът ще се излъчи по Нова ТВ.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини