Стефан Данаилов: Мечтая да се обединим, но ще гледам това отгоре

Непрекъснато има задкулисие, договорки в българската политика. И на тези избори ще е страшно. БСП има проблеми в момента, много от големите имена в партията вече ги няма. 

Това заяви Стефан Данаилов, зам.-председател на БСП и председател на Инициативния комитет, който предложи ген. Румен Радев за президент, по Нова тв. Той разказа, че БСП е имала кандидатура за президент още преди генерал Румен Радев, но човекът е отказал. И мен ме питаха, но не искам, призна Данаилов. Той прогнозира, че кандидатът на БСП на вота на 6 ноември ще получи около 15-16%", от думите му стана ясно, че се надява левите избиратели да се обединят на втория тур. 

„Народът иска промяна на статуквото. Всички кандидати от другите политически сили са участници в това статукво. И това е основното предимство на ген. Румен Радев на президентския вот. Той не е участвал в политически задкулисия. В неговия съзнателен живот е пазел небето над България”, коментира  Стефан Данаилов.

Странно е, но аз си обичам партията. Затова боледувам, когато виждам какво се случва в нея. Тревожи ме това, че голяма част от енергията отива за лични цели, а не за партията или за хората. Хокам ги често, но какво от това?, каза още Ламбо. 

Мечтая за просветление, да се обединим, но няма да стане скоро, ще гледам това отгоре, разкри мечтата си Данаилов. Надявам се на следващите поколения, допълни той. 

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    За
    запознат л
    1 0
    14:08, 25 сеп 2016
    Никога няма да има обединение докато тези хибридни партии БСП-ДПС-ДС съществуват .А ген;Радев има голяма вина за приземяването на ВВС никога не може да е обидинител защото е избран от задкулисието

Случаен виц

Последни новини