Още една жена напусна Сървайвър предадена от своите

Утре вечер в Survivor: Островите на перлите отношенията между бившите от Пачека ще се влошат, а Жени и Спас ще объркат стратегиите на Генерала, която вече замисля изгонването на Николай Мартинов.

Снощи инцидент обърка сметките за гласуване на племето Балбоа. Рано сутринта д-р Ангелов посети лагера, за да прегледа разболелия се Здравко. Веднага след прегледа стана ясно, че националът трябва да се откаже от оцеляването и да постъпи по спешност в болница. Малко след като изпратиха Здравков бившите Мого Мого се събраха, за да обсъдят схемата на гласуване. А тя щеше да бъде тотално завършена след играта за два гласа. Според правилата й в игра по двойки сървайвърите трябваше да покажат умения с камшик, с помощта на който да бутнат поставени върху дървени платформи плодове. Участниците теглиха предврителен жребий, като след първите двубои победителите се срещнаха във втори кръг. След него на финала останаха Янита и Спас, като последният не остави никакви шансове на варненката и спечели правото да упражни два гласа на предстоящия племенен съвет.

Веднага след като се събраха на съвета участниците изгледаха поздравления на свои роднини и приятели и поплакаха на воля, след което пристъпиха към гласуването. Без никакви изненади Ваня Бонева събра най-много гласове и напусна оцеляването. Така Балбоа успяха да изгонят още един от членовете на бившата Пачека като най-голяма заслуга за това имат Жени и Янита, които за пореден път безпричинно гласуваха срещу своите.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини