Смолян посреща стотици военни от цялата страна за финала на Преглед на любителското творчество в Сухопътни войски

Изображение 1 от 4

    101 Алпийски батальон в Смолян се готви да посрещне над 250 военнослужещи от 10 формирования в цялата страна за финала на Прегледа на любителското творчество в Сухопътни войски. На 22 юни от 9.30 ч. започва надпреварата на изпълнителите под пагон, които ще мерят талант в няколко жанра на пеенето, танците и инструменталните изпълнения.

    В ансамблово изпълнение на народна музика, маршова песен, фолклорна и естрадна песен, военните гласове ще се състезават за първото място. В конкурса ще има и категория за инструментално изпълнение на фолклорна музика, популярна музика, както и хумор, и танци.

    Командира на 101-ви Алпийски батальон подполковник Димитър Кацаров, кани всички желаещи на финалния етап от Прегледа, който ще се проведе за втора поредна година в Гарнизонния военен клуб в град Смолян. Военнослужещите от 101-ви Алпийски батальон са домакини на проявата, в която миналата година бяха победители. Родопските военни ще посрещнат гостите с изцяло нова програма, а входът за всички е свободен.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини